Hvad er problemet?

AidOnline er et nyt dansk “annoncekoncept”, der under dække af at ville støtte velgørenhed, snylter på andre folks arbejde. De tager kort sagt brødet ud af munden på de mange større og mindre websites, der er helt afhængige af indtægterne fra annoncer, og sælger dette brød til deres egne kunder. Det synes vi ikke du skal støtte – hverken som almindelige web-bruger eller annoncør. På dette site vil du finde gode argumenter for, hvorfor du skal holde dig fra AidOnline, referencer til omtale af sagen, samt hjælp til de websites, der ønsker at beskytte sig mod dette urimelige angreb på deres eksistens.

Hej
Du er landet her, fordi du har installeret Aidonline på din computer. Det betyder, at den hjemmeside, du har forsøgt at se har sendt dig videre her til.

Aidonline systemet frarøver hjemmesider deres annonceindtægter, og det betyder for dig, at mange danske hjemmesider må lukke, fordi deres eneste indtægt er annoncer.

Vi skal derfor opfordre dig til at afinstallere Aidonline igen – og vende tilbage til den hjemmeside, du gerne ville se. Dermed er du med til at sikre gratis indhold på nettet.

Tak for din forståelse!

Sitemap:

Posts by category