Site Loader

Nu er jeg altså ikke troende, men hvis jeg var, ville jeg helt sikkert antage, at regnskaber og bogføring er en af de svøber, som Fanden selv har fundet på at plage vi mennesker med – sammen med sådan noget som radikale, vintervejr og folk, der kører permanent i overhalingsbanen på motorvejen. Indtil jeg fik den meget alvorligt tiltrængte regnskabsassistance fra firmaet Admogregn.dk, var jeg lige lukt på vej i galehuset. Det var ganske enkelt ved at drive mig til vanvid at skulle bøvle med regler, som ingen udenfor regnskabsverdenen alligevel fatter en bjælde af.

Søvnløse nætter med bilag og moms

Det var sgu overskriften på mit liv! Hele dagen arbejdede jeg i mit lille firma med at holde hjulene i gang for mig og mine fem ansatte. Og aftenerne gik – de fleste af dem – med at kæmpe med de skide bilag og de sindssygt mange regler om moms, fradrag, debet og kredit, som jeg bare ikke forstår. Heldigvis var jeg ungkarl, så jeg forsømte ikke andre end mig selv, men det gjorde jeg så til  gengæld også grundigt.

Jeg er ikke dum – faktisk er jeg en meget dygtig håndværker, og derfor går mit firma godt. I dag går det så endnu bedre, for nu bruger jeg ikke mere end maksimalt en halv time ugentligt på regnskaber. Resten fikser de hos admogregn.dk, og det er nok den største ting, jeg har gjort for mig selv i mange år.

Kredit, debet og udgiftsbilag

Vendepunktet for mig kom, da jeg en morgen kl. 6:30 blev vækket af en af mine ansatte, der kom ind på kontoret og fandt mig sovende foran bunken af bilag. Jeg var tiltet engang i løbet af natten i kampen mod debet og kredit – og en stor bunke udgiftsbilag, som jeg ærligt talt ikke anede, hvordan jeg skulle bogføre.

Min medarbejder sagde, at han skal kendte et firma, der kunne hjælpe, og det var så altså Admogregn.dk, han talte om. Og det kunne de! Det var dyrt for den første måned, men det var min egen skyld, for jeg havde lavet verdens mest syndige rod i regnskaberne. Og det skulle de jo altså bruge ganske megen tid på at rydde op i.

Nu er min verden en helt anden! Jeg har fået en kæreste, for det har jeg jo tid til nu. Og det, jeg betaler for at få lavet regnskaberne og momsen, er pebernødder i forhold til det, jeg har fået af tid og liv. Så hvis du sidder i samme situation: Tag fat i nogen, der kan hjælpe dig!

Post Author: Brumbassen