Site Loader

Min lille niece, Malou, på 12 år, glæder sig i disse dage meget til, at hun skal med min mand og mig til et bryllup i min mands familie. Vi har bedt om lov til at tage Malou med til festen, fordi vi for meget længe siden har lovet, at hun kunne bo hos os i den uge, hvor hendes forældre begge to er på en forretningsrejse i USA.

Pudsigt nok er det ikke så meget, fordi hun skal med til brylluppet, at Malou glæder sig så meget. Nej hun snakker meget mere om, at hun for første gang i sit liv skal prøve at bo på hotel. Sagen er, at hendes forældre er ivrige campister, så alle ferierne foregår i deres store campingvogn, og der har tilfældigvis ikke været andre lejligheder for Malou til at bo på hotel.

Da det gik op for mig kaldte jeg på Malou, da jeg satte mig hen til computeren for at lede efter egnede hoteller i Aarhus til vores overnatning efter brylluppet. Jeg syntes nemlig, at Malou skulle have lov til at være med til at vælge hotellet, når det nu var første gang, hun skulle overnatte sådan et sted.

Hun gik meget op i de tillokkende billeder fra både værelserne og hotellernes receptioner og restauranter, som de havde lagt ud på deres hjemmesider, og til syvende og sidst tror jeg nok, at det var et par fotos fra et lækkert hotelværelse, der fik Malou til at pege på et bestemt hotel, som hun syntes, vi skulle vælge.

Da det prismæssigt lå indenfor den ramme, vi normalt bevæger os i, når vi skal leje et hotelværelse, fik Malou lov til at bestemme, for beliggenheden passede faktisk også meget godt i forhold til det sted, hvor bryllupsfesten skal holdes.

Selv synes jeg faktisk ikke, at det er specielt romantisk at festligholde sit bryllup inde midt i en stor by som Aarhus, men det har det kommende brudepar altså valgt, og det hænger nok sammen med, at de selv bor lige i nærheden af festlokalet.

Vores booking af hotelværelset fik mig til at tænke tilbage på mit eget bryllup for fire år siden. Min mand og jeg havde før brylluppet erkendt, at vores økonomi var lidt anstrengt på det tidspunkt, fordi vi mindre end et år tidligere havde købt det hus, som vi fortsat bor i. Derfor besluttede vi os helt fra en start, at vi ikke ville bruge penge på en dyr bryllupsrejse.

I stedet valgte vi at holde en lille uges hyggelig kroferie her på Fyn, hvor vi bor. Vi entrerede med kroen, så vores bryllupsfest kunne blive holdt der. Det var praktisk for os, og vi opnåede da også en form for mængderabat, fordi vi både holdt festen og vores bryllupsrejse på kroen.

Det eneste, der ikke var perfekt ved det arrangement, var, at en del af vores gæster valgte at tage et weekendophold i Struer på kroen i forlængelse af bryllupsfesten fredag aften. Dem kunne vi godt have undværet de første par dage efter brylluppet.

Post Author: Brumbassen