Site Loader

Vi har tralt hjemme hos os for tiden, sommeren ligger for døren, haven skal ordnes og så har vi 10 rum meter brænde liggende i indkørslen der skal flækkes og lægge på plads. Men ikke nok med det så er min kone i 8. måned med vores lille princesse. Eller det siger alle scanninger ihvertfald at det bliver, men der er jo intet der er sikkert før babyen er kommet ud.

Haven skal have en tur

Det er ganske forfærdeligt med vores have, den har været forsømt i lidt lang tid, hvilket betyder at alle de flotte bede der engang var nu er forvandlet til ukrudtsbed, og ikke nok med det så har mosset fået magt over græsplænen. Det betyder at jeg skal have fundet en plænelufter til fornuftige penge, og det er faktisk ikke helt så nemt, jeg er dog faldet over denne her side: http://www.plaeneklipper.com/plaenelufter.html, de har samlet et tips og tricks til plæner med meget mos og et par af de mest populære modeller, så jeg håber de kan bruges mit formål.

Inden jeg kommer så langt, så skal det meget lange græs nok lige en en tur med en eller anden græsslåmaskine til meget langt græs, jeg fik kun slået det 2 gange sidste år, og så har det eller bare stået og er blevet meget langt.

Babyudstyr er et must

Vi er ikke nået ret langt med indkøb af babyudstyr, eller vi mangler ihvertfald de lidt størrer poster på budgettet, her kan jeg fx. nævne autostol og babyalarm. Jeg er typen der går rigtig meget op i sikkerhed, og vil på ingen måder sætte den lille liv eller god helbred på spil fordi jeg gerne lige vil spare et par basse øre. I sidste ende er 1000kr+ givet godt ud for en god babyalarm hvis man så kan udelukke at den svigter og den lille princesse på den måde oplever omsorgssvigt. Det er jo den slags der sætter sig i sjælen på dem, og bliver der resten af livet. Ikke nok med at det sidder der, det kan også give psykologiske problemer. Men hvor finder man så lige en god babyalarm, og hvor kan man læse om nogen gode tests af dem? Faktisk findes der ikke ret mange sider, men jeg fandt denne her efter en del søgen: http://www.babyalarm-test.dk/ .

Brændet er ikke det sidste, men det fylder meget, både i indkørslen men også i hovedet. Udover det så er det heller ikke særlig kønt at have liggende. Derfor skal det også fjernes inden der er gået alt for længe. Min nabo er heldigvis en flink mand, og ejer af en brændekløver. Den har jeg fået lov at låne. Egentlig plejer jeg at sværge til min flækøkse, men det går nok ikke så der er 10 rum meter, og der også er alt det andet der skal ordnes, og ja konen hun kan jo af gode grunde ikke rigtigt hjælpe med så meget af det.

Når jeg har jo sådan set ikke rigtigt tid til at sidde her og skriver om alle mine projekter, jeg må heller se og komme igang ude i haven inden sommeren er slut 🙂

Post Author: Brumbassen