Site Loader

Vores højt respekterede kollega i firmaet, Annelise, fylder i næste måned 65 år og skal så overgå til pensionisternes rækker. Annelise er virkelig en institution på fabrikken, hvor hun i flere årtier har haft til opgave at indsamle alle de forskellige data, som tilsammen kan give det nødvendige overblik over produktionen, lagerbeholdningen og alt det andet, man er nødt til at holde styr på i en større virksomhed.

Gennem årene er hendes arbejde blevet lettet i takt med, at den digitale styring af mange ting er blevet indført, men det har fortsat været hende, der skulle samle trådene. Og det har hun været fantastisk dygtig til – så dygtig, at hun i daglig tale normalt kaldes Annelise Overblik!

Vi er en del i firmaet, der de seneste år har spekuleret over, hvad vi dog skulle gøre den dag, Annelise skulle på pension, for det forekommer ikke sandsynligt, at man kan finde en ny “Annelise” med de samme evner.

Men de spekulationer er vi nu blevet fri for. Annelise blev nemlig i sidste uge erstattet af et nyt softwareprogram, kaldet Targit Business Intelligence. Det nye program skal angiveligt kunne udføre det samme arbejde, som Annelise har gjort gennem mange år – altså foretage en samkøring af de mange forskellige data og derved give os alle sammen det overblik, vi har brug for.

Det var vores økonomichef, der blev opmærksom på programmet, og ledelsen var selvfølgelig godt tilfreds med ideen, for udgiften til softwaren er hurtigt tjent hjem i form af en sparet lønudgift.

Related Post
Bumser ødelagde en fantastisk date for mig Jeg har selv gennem mange år, haft store problemer med bumser. Det ser dog heldigvis ud til, at jeg er ved at være omme på den anden side nu. Det var ...
Smid smøgerne! I en tid, hvor fokus på det sunde liv bliver mere og mere udtalt, forsøger stadig flere mennesker at forbedre deres livsstil og vinke farvel til tobak...
Fra ADSL til kabel Mange af os kan nok stadig huske de gamle ADSL modems, som vi brugte til at koble os på internettet via telefonstikket. Men der er nok ikke mange af o...