Site Loader

Vi har været ude at køre en lang tur i dag. Det har været dejligt. Vi kan godt lide at lave sådan nogle udflugter, hvor vi kører ud i landskabet og nyder det. Det er sådan set ligegyldigt, om det er i regnvejr eller solskin. Det er bare skønt. Det er, som om bilen giver os et lille rum, hvor vi slapper af, når vi kører de lange ture. Vi taler sammen. Og samtidigt glider landskaberne forbi os. Sommetider stopper vi et sted – fx ved en lille cafe eller kro, hvor vi synes, at det ser hyggeligt ud og spiser frokost. Andre gange har vi sat os et mål. Vi vil fx gerne se et slot eller et museum. Så kører vi afsted, ser slottet eller udstillingen.

Hyggeligt

Ja, vi hygger os. Og kører naturligvis alle mulige omveje hjem igen. Og det er utroligt, hvad man kan opleve, når man ikke kører på motorvejene. Vi synes, at det er en god vane. Og vi skiftes naturligvis til at køre. Vi er begge to ret gode til at køre bil, så vandpytter eller isglatte veje er ikke et problem. Det kan jo hænde, at vi forvilder os ud på en vej, der ikke er blevet saltet.

Turen i dag var super. Vi kørte ned til Vallø for at se parken og slottet dernede. Der er faktisk meget smukt nede på den del af Sjælland. Jeg kunne sådan set godt finde på at flytte dertil, hvis det ikke var for børnenes skole. De skal ikke hives ud af deres rutine, nu hvor det går så fint.

Til undervognsbehandling

Men på vejen hjem lagde jeg mærke til, at vi skal have sendt bilen til service. Sidst vi havde den afsted, var for små 50.000 km siden. Så det er på tide. Og jeg har tænkt på, at når vi nu alligevel skal have den til service, så kan vi ligeså godt få den sendt til et servicested og få den undervognsbehandlet. Vi vil jo nødigt undvære vores udflugter og de veje, vi kører på, kan være udfordrende for en bils underste dele. Jeg ved godt, hvor jeg skal sende min bil hen for at få den til undervognsbehandling i Odense: https://fynsundervognscenter.dk/ . Vi har haft vores tidligere bil til behandling hos dem. De gjorde et godt stykke arbejde, og vi følte os helt sikre i den. Også i snestorm. Mit problem er bare, at jeg har smidt deres telefonnummer væk. Jeg bliver nødt til at køre hen til servicestedet og booke en tid hos dem.

Tectyl Odense

Hvornår har jeg tid? På lørdag! Det er ikke godt. Servicestedet er jo lukket i weekenden. Så jeg kommer ikke uden om det. Ind på Google: ”Tectyl Odense”, skriver jeg – og finder naturligvis servicecenterets telefonnummer lige med det samme. Hurra, for Google.
Jeg ringer op, får en venlig ung mand i telefonen. Han fortæller mig, at de kan tage min bil på onsdag. De vil beholde den i ca. 1,5 dag. Jeg accepterer. Det betyder jo, at vi kan komme på udflugt på søndag igen.

Post Author: Brumbassen