Site Loader

Festkjoler til alle anledninger

Sommeren byder på et væld af fester og events. Uanset om det er gallafesten, studenterfesten, midsommerfesten, sommerfesten med arbejdet eller sommerferiens mange fester sydpå, så kræver det alt sammen nye outfits. Når talen falder på sommerens festkjoler, er der fri leg med alt fra materialer til farver, det vigtigste er, at det er en kjole, du føler dig godt tilpas i.

Multifarvede og multimønstrede festkjoler

Når sommeren forhåbentlig viser sig fra sin skønneste side med lunt vejr og masser af solskin, så er det oplagt at have fuld knald på festkjolernes farver. Så uanset om du drømmer om den postkasserøde stropløse kjole eller om du kaster dig ud i en solskinsgul langærmet kjole med kig til din gyldne ryg, så er sommeren tiden, hvor du kan eksperimentere. Brug de farverige kjoler til alt fra den danske sommers mange udendørs musikfester til en festlig aften på sommerdestinationen.

En anden mulighed, når sommeren viser sig, er de multimønstrede festkjoler. Mønstre er at finde overalt i modebilledet, især de pastelfarvede blomsterprints er populære, så snart temperaturen stiger. De skønne, blomstrede festkjoler er perfekte til studenterfesten eller midsommerfesten såvel som til en hverdagsaften med masser af kold hvidvin på en fortovscafe. Går drømmene mere i retningen af de abstrakte mønstre, så invester i en lang maxikjole i mønstret. De lette kjoler er perfekte til ferien sydpå, og du kan så nemt som ingenting style dem med stiletter, og så vil maxikjolen være et skønt sommerligt festoutfit.

Den skønne hvide festkjole

En personlig favorit, når sommeren er på sit højeste og huden har fået et gyldent teint, er den hvide festkjole. Den hvide kjole emmer af sommer og uanset om det er en lang maxikjole eller en kort festkjole, så er der noget friskt og ungdommeligt over farven hvid. Den lange hvide kjole er klassisk, men med en snert af boheme, og passer derfor perfekt med et par grove nude farvede stiletter. Den korte kjole er derimod et urbant valg, og skal stilen være lidt mere afslappet er en oversize denimjakke et perfekt modspil til den fine, hvide kjole. Tilsæt altid guldsmykker til de hvide kjoler; i kombinationen med din gyldne hud emmer looket af græsk gudinde.

Køb de nye festkjoler online

Internettet er nok det sted, hvor du finder det allerstørste udvalg af skønne, lækre festkjoler til sommerens mange begivenheder. Hvad end du leder efter den blomstrede kjole, den hvide kjole eller den lange mønstrede maxikjole har du mange muligheder for at finde det alt sammen på de danske webshops. For blot at nævne et par af de mange online shops med store udvalg af festkjoler, er der blandt andet www.FestKjoler.net, som er en hjemmeside, der har samlet alle festkjoler fra et stort udvalg af danske og udenlandske online butikker. Et andet sted, hvor du finder masser af kjoler er www.hm.com. Alle kender HM og ved, at den svenske highstreet gigant laver flot design til billige penge. En tredje mulighed er det Bestseller ejede mærke Vila, som har masser af skønne kjoler på deres webshop på www.vila.dk.

Post Author: Brumbassen