Site Loader
Acerola

Det er ved at være sæson for influenza igen, så hvis du gerne vil forsøge at undgå at få den i år, så er det nu du skal til at gøre noget ved det. Der er flere forskellige ting som du kan gøre ved det, men en rigtig enkelt ting du kan gøre er, at spise store mængder C-vitaminer. På den måde så kan du i mange tilfælde undgå at bliver syg.AcerolaHvert år der kommer der en ny influenza, som er tilpasset den variant af influenza der var året før. Det  man egentlig gør når man giver en influenza vaccine er, at man sprøjter det antistof ind i kroppen, som en normal influenza omgang giver naturligt. Der er rigtig mange holdning til at give sådan en omgang. Der er mange der bliver sådan lidt halv sløje, og faktisk får de samme symptomer, som man kender det fra en gang influenza. Der er også nogen der mener, at man smitter sig selv bevist, og at det derfor ikke er nogen god idé at tage sådan en omgang. Jeg er nok af den holdning, at det ikke er nogen god idé, at komme tage en vaccine for at undgå sygedommen. Det er naturligvis noget man skal gøre op med sig selv, men jeg synes der er så mange andre muligheder. Hvis du er i en risiko gruppen, så vil jeg anbefale dig at tage en snak med din læge, for der kan være forhold det gør, at det er en rigtig god idé at tage en vaccine.

Alle os andre der vil jeg anbefale at øge indtaget af c-vitaminer, som du fx. kan gøre gennem indtag af Acerola – Det er et lille bær det vokser helt over i Sydamerika, men det er netop kendt for, at være en af de bær i Verden, det indeholder flest c-vitaminer. Når du spiser den, så kan du give dig selv et helt boost som ikke alene nedsætter risikoen for at blive syg i vinter perioden, for det giver dig også energi hele dagen. Det kan i vinterperioden være svært at komme i gang hver dag. Du kender det nok også fra dig selv, at når man gå rundt i mørke hele dagen, så er det svært at komme ovenpå. Det kan Acerola hjælpe dig med, for der får du en spand energi om morgen, hvis du sørger for at spise bæret hver morgen. Du skal ikke langt op af dagen inden du kan mærke, hvordan energien begynder at brede sig.

Hvis du endnu ikke har hørt om Acerola, så kan du læse meget mere her www.Acerola.dk – Når du sidder og læser om det, så kan det godt være, at du tænker at det bare lyder for godt til at være sandt.  Jeg synes dog at du skal have dig i baghovedet, at det er det ikke. Jeg vil personligt sige, at siden jeg er begyndt at spise det, så har jeg dels ikke været syg, men jeg har altså også fået så meget energi, at min chef den anden dag spurgte mig, hvad der egentlig var sket med mig. Da jeg fortalte ham det, så grinte han af mi, hvorefter han sagde – “Dem har jeg spist gennem flere år”

 

Post Author: Brumbassen