Site Loader
syg

Når sommeren er over, og man begynder at kunne mærke det våde efterår, så er det også bare at bekymringerne om, at skulle blive syg begynder at komme igen. Nu kan det godt være, at der sidder nogen og tænker at jeg er en hypokonder, fordi jeg har det sådan. Det er dog at misforstår mig når man siger sådan. Grunden til at jeg siger det er, at jeg bare på ingen måde har lyst til at lægge hjemme under dynen i omkring den uge det plejer at tage. De første dage har man det dig typisk så dårligt, at det ikke betyder så meget. Det er de følgende dag, hvor jeg har et problem med det. Jeg gider mig lynhurtig som person, og når man ikke er død syg, så går der ingen tid inden jeg keder mig – Det gider jeg bare på ingen måde.

sygJeg begyndte for nogle år siden at lege med tanken om, at der måtte være noget man kunne gøre for at nedsætte risikoen med at blive syg. Jeg har gennem de år også prøvet en del forskellige ting. Jeg er fået vaccine, som bare gjorde, at jeg fik det hel vild dårligt, og jeg lå efterfølgende en uge i sengen alligevel, og jeg havde det på samme måde, som hvis jeg havde haft influenza, og så er der jo ikke meget ved det. Jeg fik derfor på et tidspunkt den tanke, at jeg ville prøve at spise eksotiske frugter, Ideen med det var, at der er så mange vitaminer i dem, at de skulle gøre min krop meget mere modstandsdygtig imod de forskellige vira som der findes i luften. Det første år jeg prøvede det, der virkede det også vild godt, for jeg kunne mærke at jeg for det første slet ikke var så nervøs for at blive syg, for jeg havde en stor tiltro til, at jeg ikke ville blive det. Jeg havde en enkelt dag hjemme, men det var slet ikke noget bare i nærheden af, at det jeg havde oplevet andre år. Det fik mig virkelig til at tænke om det kunne være på grund af de eksotiske frugter. Da jeg fortalte mine venner omkring mine opdagelser, så var det mange der skulle høre lidt mere om, hvad det var for nogle frugter som jeg havde spist. Jeg fortalte dem som det var, at jeg havde fundet en lille frugt kaldet Guava. Det er en lille frugt der stammer fra Mexico , er en helt specielt frugt, med en lækker smag der er helt speciel. Det er svært at beskrive den, for den minder slet ikke om andet man kender. Jeg siger derfor altid til dem, at de selv skulle tage og prøve at spise dem.

Nu er et år jo ikke noget godt data grundlag, og jeg valgte at gentage forsøget sidste år, og selv om mine kollegaer blev syge, så havde jeg ikke en eneste sygdom sidste. Jeg er derfor nu helt sikker på, at det er en rigtig god idé at spise eksotisk frugt hvis man vil undgå at blive syg.

Post Author: Brumbassen