Site Loader

06102014-17En elektronisk cigaret er en moderne rygeenhed, der simulerer rygning af almindelige tobakscigaretter gennem en batteridrevet forstøver, der fremkalder røglignende damp. E-cigaretten er også kendt som det elektroniske nikotin system eller den personlige damper. I praksis fungerer e-cigaretten ved at den indlejrede væske – også kaldet e-væsken – opvarmes af varmelegemet, forstøveren. E-væsken indeholder at udvalg af ingredienser som eksempelvis propylenglykol, nikotin, glycerin og smagsstoffer.

De elektroniske cigaretter erstatter i stigende grad de traditionelle tobakscigaretter på grund af de høje standarder for sikkerhed, de kan tilbyde. Den stigende popularitet har affødt spekulationer om konsekvenserne af brugen af e-cigaretter, men da disse endnu ikke kan finde basis i videnskabelige afsløringer, er de alle blevet afvist indtil mere data er indsamlet. Og det er ikke kun rygerne, der er glade for e-cigaretterne. Også ikke-rygere prøver i stor stil de ufarlige og afhængighedsfri produkt. Lanceringen af e-cigaretten forbedrer på daglig basis livet for tusinder af rygere, der nu ikke længere behøver se deres helbred gå op i røg. Faktisk kan e-cigaretten skaber e-cigaretten ikke helbredsproblemer og kan derfor let vurderes ufarlig for både rygere og ikke-rygere. Læger over hele verden støtter derfor brugen af e-cigaretter som rygestopmiddel, der simpelt kan hjælpe rygere af med deres dårlige vaner. Den eneste alvorlige faktor, der er forbundet med e-cigaretrygning er p.t. faren ved at blive udsat for de giftige e-væsker direkte på huden. E-væskerne betragtes dog – når de indhaleres – som fuldstændig sikre at bruge for e-rygere.

E-cigaretten bliver stadigt mere populær. En af begrundelserne herfor skal findes i at også gymnasieelever i stigende grad kaster sig ud i e-rygningskulturen. I England alene steg antallet af e-rygere fra 700.000 i 2012 til mere end 2,1 mio. mennesker i 2013. Mere end 60% af e-rygerne er tidligere rygere, der leder efter et sundere alternativ til tobakscigaretterne, mens resten består af ex-rygere og folk, der ikke tidligere har røget. Dog viser tal, at flere af de rygere, der prøver e-cigaretter vender tilbage til de almindelige tobakscigaretter. E-cigaretternes popularitet har affødt flere nye debatter om deres brug og krav om strammere retningslinjer og lovgivning på området.

Blandt de absolut bedste brands på markedet er DanSmoke. Disse eksklusive e-cigaretter kommer i en lang række modeller, men den mest almindelige er dog den, der ligner de traditionelle tobakscigaretter bedst. DanSmoke e-cigaretter ligner de traditionelle tobakscigaretter på en lang række områder; blandt andet på deres udseende og smag. Imidlertid er forskellen stor, når man kigger lidt dybere. DanSmokes e-cigaret indeholder nemlig ingen af de mange farlige og kræftfremkaldende stoffer, der findes i traditionelle cigaretter, og e-cigaretterne er derfor ikke underlagt den stramme rygelovgivning og kan således ryges overalt – selv på steder, hvor rygning normalvist ikke er tilladt.

Når du skal vælge din nye e-cigaret vil prisen naturligvis også spille ind. Og mange af de e-cigaretter, der i dag indtager markedet er heldigvis ganske billige.

Til forskel fra de almindelige tobakscigaretter kan e-cigaretter fås i et utal af smagsvarianter, der både er velsmagende og som samtidig også fremmer stimuleringsprocessen. DanSmokes e-cigaret kan for eksempel fås i flere forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag.
E-cigaretter er samtidig væsentlig billigere end almindelige cigaretter. Når du køber et startsæt, der oftest koster omkring 500 kr. eller derover, har du alt, du skal bruge for at gå i gang. Og herefter kræver det blot en billig genopfyldning, når du løber tør for e-væske. På den lange bane er e-cigaretten derfor langt det billigste alternativ. En løsning for livet.

Related Post
Kønnenes ligeberettigelse Nu skal du ikke være sådan en stivnakke, sagde min gode veninde Birthe til sin mand, da jeg besøgte hende forleden dag. Birthe og Henning skal om et p...
Selv bankfolk kan få noget ud af teambuilding Ok indrømmet - jeg har ikke lavet teambuilding for en hel gruppe bankfolk, men for nyligt var jeg ud og lave teambuilding for en gruppe mennesker i en...
Flittig smykketyv Det havde været en lang og sej efterforskning for os i politiet, men det lykkedes til sidst mine kolleger og mig at finde frem til en ovenud flittig i...