Site Loader

06102014-17En elektronisk cigaret er en moderne rygeenhed, der simulerer rygning af almindelige tobakscigaretter gennem en batteridrevet forstøver, der fremkalder røglignende damp. E-cigaretten er også kendt som det elektroniske nikotin system eller den personlige damper. I praksis fungerer e-cigaretten ved at den indlejrede væske – også kaldet e-væsken – opvarmes af varmelegemet, forstøveren. E-væsken indeholder at udvalg af ingredienser som eksempelvis propylenglykol, nikotin, glycerin og smagsstoffer.

De elektroniske cigaretter erstatter i stigende grad de traditionelle tobakscigaretter på grund af de høje standarder for sikkerhed, de kan tilbyde. Den stigende popularitet har affødt spekulationer om konsekvenserne af brugen af e-cigaretter, men da disse endnu ikke kan finde basis i videnskabelige afsløringer, er de alle blevet afvist indtil mere data er indsamlet. Og det er ikke kun rygerne, der er glade for e-cigaretterne. Også ikke-rygere prøver i stor stil de ufarlige og afhængighedsfri produkt. Lanceringen af e-cigaretten forbedrer på daglig basis livet for tusinder af rygere, der nu ikke længere behøver se deres helbred gå op i røg. Faktisk kan e-cigaretten skaber e-cigaretten ikke helbredsproblemer og kan derfor let vurderes ufarlig for både rygere og ikke-rygere. Læger over hele verden støtter derfor brugen af e-cigaretter som rygestopmiddel, der simpelt kan hjælpe rygere af med deres dårlige vaner. Den eneste alvorlige faktor, der er forbundet med e-cigaretrygning er p.t. faren ved at blive udsat for de giftige e-væsker direkte på huden. E-væskerne betragtes dog – når de indhaleres – som fuldstændig sikre at bruge for e-rygere.

E-cigaretten bliver stadigt mere populær. En af begrundelserne herfor skal findes i at også gymnasieelever i stigende grad kaster sig ud i e-rygningskulturen. I England alene steg antallet af e-rygere fra 700.000 i 2012 til mere end 2,1 mio. mennesker i 2013. Mere end 60% af e-rygerne er tidligere rygere, der leder efter et sundere alternativ til tobakscigaretterne, mens resten består af ex-rygere og folk, der ikke tidligere har røget. Dog viser tal, at flere af de rygere, der prøver e-cigaretter vender tilbage til de almindelige tobakscigaretter. E-cigaretternes popularitet har affødt flere nye debatter om deres brug og krav om strammere retningslinjer og lovgivning på området.

Blandt de absolut bedste brands på markedet er DanSmoke. Disse eksklusive e-cigaretter kommer i en lang række modeller, men den mest almindelige er dog den, der ligner de traditionelle tobakscigaretter bedst. DanSmoke e-cigaretter ligner de traditionelle tobakscigaretter på en lang række områder; blandt andet på deres udseende og smag. Imidlertid er forskellen stor, når man kigger lidt dybere. DanSmokes e-cigaret indeholder nemlig ingen af de mange farlige og kræftfremkaldende stoffer, der findes i traditionelle cigaretter, og e-cigaretterne er derfor ikke underlagt den stramme rygelovgivning og kan således ryges overalt – selv på steder, hvor rygning normalvist ikke er tilladt.

Når du skal vælge din nye e-cigaret vil prisen naturligvis også spille ind. Og mange af de e-cigaretter, der i dag indtager markedet er heldigvis ganske billige.

Til forskel fra de almindelige tobakscigaretter kan e-cigaretter fås i et utal af smagsvarianter, der både er velsmagende og som samtidig også fremmer stimuleringsprocessen. DanSmokes e-cigaret kan for eksempel fås i flere forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag.
E-cigaretter er samtidig væsentlig billigere end almindelige cigaretter. Når du køber et startsæt, der oftest koster omkring 500 kr. eller derover, har du alt, du skal bruge for at gå i gang. Og herefter kræver det blot en billig genopfyldning, når du løber tør for e-væske. På den lange bane er e-cigaretten derfor langt det billigste alternativ. En løsning for livet.

Post Author: Brumbassen