Site Loader

Sexlegetøj til mænd har traditionelt ikke været noget man snakkede så meget om mænd i mellem – udover i en høhø-humoristisk tone i forbindelse med polterabends og del slags. Her snakker vi de lidt grinagtige lolitadukker, der er oppustelige kvinder i rigtig dårlig kvalitet, hvor man nok mere føler at man stikker noget ind i en ballon, end i en kvinde. Endnu mere latterligt er det at man kan købe oppustelige får til samme brug.

Kvinderne er vandt til legetøjet
Hvor kvinder har arbejdet meget gennem årene med deres seksualitet og hvor det derfor ikke er hverken flovt eller skamfuldt for dem at have dildoer og andet sexlegetøj liggende i kommodeskuffen hjemme i soveværelse, så ser det desværre stadig anderledes ud for mænd.  Selvom der findes store mængder af seriøst sexlegetøj til mændene, så er der stadig en stor del af tabu over at købe og eje den slags for en mand. Lad os håbe at det er noget der ændrer sig med tiden, for hvorfor skal det kun være forbeholdt kvinder at dyrke deres seksualitet med lidt hjælpemidler – sammen med partneren og alene?

Salget af sexlegetøj til mænd er på vej frem
Heldigvis viser undersøgelser hos både udenlandske og danske erotiske webshops at der er et øget salg i sexartikler til mænd. Det vurderes at årsagen meget ligger i at producenterne har fået fokus på den store målgruppe af mænd og deres behov. Der laves således mange flere luksus-produkter end tidligere, og hvor onaniredskaber til mænd nok var en smule grænseoverskridende for mange, da de var lavet til at skulle ligne rigtige vaginaer, så sælges der i dag mange onani-hjælpemidler af høj kvalitet, der ikke er så pornoagtige. Ting som bl.a. den populære Fleshlight, der ligner sin næsten-navnebror: flashlight (engelsk for lommelygte), eller de lige så populære såkaldte Tenga æg.

lovedollDet er dog ikke kun indenfor onaniredskaber til eget brug, at man ser sexlegetøj til mænd vinde indpas, også remedier man kan bruge sammen med sin partner i sengen er der et øget salg af online. Det er især ting som penisringe og produkter til anale lege. Også her er der stadig en stor del af tabuficering, men igen bliver den heldigvis mindre med tiden.

Hvis du er mand og gerne vil udforske nogle af de produkter vi har skrevet om, eller nogle af de mange andre der findes, så er der stor hjælp at finde online, hvor der både er anmeldelser og en række rigtig gode webshops, hvor du diskret og nemt kan købe dit nye legetøj.

Kilder:
http://www.alor.dk/sexlegetoej-til-maend.htmlhttp://side6.dk/6-nyt/article1535502.ece

Post Author: Brumbassen