Site Loader

Hvor længe er det siden din kone og dig sådan rigtig har forkælet jer selv med en lille tur uden børn. En tur hvor i igen kan være sammen omkring de ting i var inden i fik børn ? Det er meget sjovt at stille dette spørgsmål til forældre, for man får typisk at viden, at det er vild længe siden de har været det. Min kone jeg jeg, prøver at komme af sted på sådan en tur hvert år, og indtil videre der har vi også været det hvert år, siden vi fik børn.

Jeg mener, at det er utrolig vigtigt at man plejer et par forhold, for ellers er der risiko for at man glemmer hinanden, og den dag børn så flytter hjemme fra, der skal man så igen til at lære hinanden at kende. Jeg mener det er vigtigt at man vedligeholder parforholdet, sådan at man bliver ved med at være nyforelsket. Min kone og jeg, har derfor valgt, at vi får bedste forældre til at passe vores børn i en forlænget weekend. Det er på ingen måde sådan, at vi behøver at kommer til udlandet for det kan lige så godt bare være en tur til København eller sådan noget. Jeg vil dog rigtig gerne til udlandet, for på den måde synes jeg man får mest luftforandring, det betyder dog ikke så meget for min kone.

Vi var lige af sted i sidste weekend, hvor vi tog af sted torsdag aften kom hjem søndag. Det var man der skulle planlægge turen, så det blev til at tur til Frankrig. Vi skulle lande i Paris, og så havde jeg bestilt billeje Frankrig derfra. Vi skulle så køre nord på op, for at komme ud til de små byer omkring kysten. Jeg kan rigtig godt lide det område. Jeg har selv været der for en del år tilbage, så jeg ville rigtig gerne vise det til min kone. Hun kunne på den måde også se hvad det var jeg havde snakket om. Maden i området er rigtig god, og det er en interesse både min kone og jeg har. Planen var derfor, at vi ville benytte billeje Frankrig til at komme rundt, og så ville vi finde forskellige små byer at sove i. Jeg havde ikke planlagt hvilke byer vi skulle besøge, for jeg kan rigtig godt lige at tage ting som det kommer, og når vi så ikke har børn med, så betyder det ikke så meget hvad tid vi finder noget at sove i.

Det var en vild hyggelig tur vi havde. Min kone blev også hel vild med det område vi var i, og det er nok ikke sidste gang vi tager dertil. Vi snakkede faktisk om, at det kunne være meget sjovt at tage vores børn med til området, for der var mange hyggeligt steder der også var meget velegnet til børn. Vi boede fx. på et lille hyggeligt hotel, hvor der var pool og alle mulige andre ting, så vores børn kunne uden problemer få tiden til at gå – Det er vi på ingen måde i tvivl om.

Post Author: Brumbassen