Site Loader

Jeg har meget længe sukket over en hel masse lækkert robotudstyr, både til haven men også til hjemmet. Her tilbage i april skete der så det helt vidunderlige at vi fik penge tilbage fra vores efterlønsordning. Der var selvfølgelig mange overvejelser om hvad de skulle bruges til, konen mente det var bedst at købe en campingvogn eller et sommerhus, imens jeg mente at nogen gode gadgets der kunne hjælpe vores hverdag var mere på sin plads. Vi endte selvfølgelig med nogen gode robotter.

Hvad har vi så kastet os over?

Vi har for det første købt en robotstøvsuger, den har vi faktisk begge to gerne ville have i rigtig lang tid, så der var ikke nogen tvivl om at det var vejen frem. Vi er rigtig glade for den, og den gør arbejdet lige som den den skal. Det er bare super lækker. Vi har købt en iRobot Roomba 581 til lige knap 3200, vi fandt den via denne her robotstøvsuger guide: http://www.udstyrsguiden.dk, eller der fandt vi den bedste pris efter at have læst om den rigtige mange andre steder.

Men en robotstøvsuger gør det jo ikke alene, derfor har vi også købt en robotgulvvasker. De er knap så omtalt men findes altså derude. Vi har et meget sart gulv, så jeg var noget bekymret over hvor vidt det var en gode ide, men det er slet ikke noget problem. Den behandler gulvet helt vildt skånsomt og fjerner fint det vand den bruger. Vi har købt en iRobot Scooba 385 til jeg 2000kr.

Så har vi også købt en robotplæneklipper, og her er jeg virkelig taknemlig. Inden vi købte den havde en selvkørende plæneklipper med opsamlingsboks, den skulle hele tiden tømmes og græsset køres på genbrugsstationen, med robotplæneklipperen skal jeg ikke tømme noget, og jeg skal ikke køre det nogen steder hen, den bruger nemlig bioklip. Det betyder at den klipper græsset i bittesmå stykker og lader det ligge i plænen. Det var rimelig svært at finde priser og god information omkring plæneklipperen, men det lykkes mig her: http://www.plaeneklipper.com, vi købte en Robomow City 110 til knap 8000kr.

Vi har begge to en rimelig travl hverdag. Mine kone er selvstændig og jeg har skiftende arbejdstider hos DSB, oveni det så er vi lige blevet forældre, så der er fuld fart på hele tiden, det er derfor vi har valgt at prioritere en automatiseret hverdag højt – her kommer vores nye robot indkøb os virkelig tilgode. Vi har godt nok også brugt knap 13.000kr, men hvis man vender det om så er det en billig måde at undgå skænderier på – og måske endda også en skilsmisse. Nu har vi så godt nok en sundt og stærkt forhold, men det kan måske være det der i sidste ende gør at vi bliver sammen.

Inden du kaster dig over robotplæneklipperen, så skal du være klarover at der er skal lægges kant tråde ud i hele haven, det er et lidt stort arbejde, og jeg ville faktisk ønske at jeg havde betalt mig fra det.

Post Author: Brumbassen