Site Loader

Foråret blev brugt på at bygge en ny terrasse, det sidste malerarbejde blev færdiggjort i aftes, så nu er terrassen klar til at blive brugt. Heldigvis har vejret været godt i de to uger, vi har savet, hamret og malet og nu er det en rar fornemmelse, at projektet er færdiggjort og fremstår pænt og nydeligt.

Jeg er faktisk stolt af, at min mand og jeg alene kunne konstruere og bygge en træterrasse, som ligner et professionelt stykke håndværk. Han entrerede med et firma, han kender, så afsætning blev helt efter bogen. Og da de jo er landmålere, og de er meget grundige, lavede de også en detaljeret opmåling, så min mand kunne aflevere en perfekt situationsplan til kommunen.

Vi har altid været gode til at samarbejde og elsket at være fælles om diverse projekter såvel inde som ude. Den eneste fejl, som vakte lidt spekulationer i byggeriet af terrassen, var, hvilke skruer der skulle bruges til træværket. Jeg mente, at vi kunne bruge de skruer, vi har liggende i redskabsskuret, men min mand var i tvivl om, hvorvidt det ville lønne sig at bruge rustfri skruer.  Jeg ringede til byggemarkedet og fik oplyst, at det ville være mest hensigtsmæssigt at bruge rustfri skruer til et udendørs  byggeri, så det var godt, at vi fik det afklaret.

Vi har lige drukket morgenkaffen på vores nye terrasse og er enige om, at næste trin bliver at få den møbleret, og til det mangler vi en del inventar, for det eneste vi har, er fire havestole og et havebord, hvilket ikke fylder ret meget på en kæmpe terrasse. Hvis vi skal nyde sommeraftenerne her ude, er det nødvendigt med en terrassevarmer, sådan en har jeg altid ønsket mig, men på vores tidligere terrasse var der kun plads til havemøblerne. Nu har vi masser af plads og kan tillade os at investere i det udstyr, vi har savnet i flere år, så foruden en terrassevarmer skal vi have købt liggestole, krukker og en grill, og vi vil bruge eftermiddagen på at søge på nettet, så vi kan orientere os om, hvad der findes på markedet og blive inspireret til den kommende indretning.

Udvalget er stort, det hænger selvfølgelig sammen med, at nu er foråret kommet, og så er det tid til at interessere sig for ændringer eller vedligehold af både hus og have. Mens vi kigger på nettet, kommer min mand i tanker om, at det ville være praktisk at have et termometer på terrassen, det er jeg enig med ham i, så vi skriver termometer på huskelisten sammen med de øvrige ting, vi skal bruge.

I morgen vil vi bestille de fleste varer på nettet, der er penge at spare, og vi nyder at sidde stille og roligt her hjemme og læse varedeklarationerne på diverse udstyr, som vi skal anskaffe. Under vores søgning på nettet kom vi forbi en webbutik, som handler med drivhuse, og den butik har jeg tidligere været inde på. Min forestilling er, at jeg næste år vil have et drivhus, men jeg ved ikke, om gemalen synes det er en god ide, men jeg skal nok få ham overbevist. Foreløbig drejer det sig om indretning af terrassen, så vi kan nyde sommeren her hjemme, gerne sammen med venner og familie.

Post Author: Brumbassen