Site Loader

Er der noget bedre end at gå rundt i en jagt- og fiskeriforretning og drømme sig til at have råd til alt det lækre grej, man som jæger næsten ikke kan leve uden? Nej, vel er der ej, og i mange tilfælde kommer man jo til at bruge lidt for mange penge, når man er på udkig efter noget supplement til ens jagtudstyr.

Sådan var det også i går, da jeg igen besøgte min sædvanlige forhandler. Jeg var på udkig efter en ny kikkert med bedre egnethed under dårlige lysforhold. Jeg talte lidt med butiksindehaveren om det, og han viste mig en helt ny kikkert, som er specielt velegnet til brug i tusmørke. Han demonstrerede flere forskellige kikkerter for mig, men det endte med, at jeg købte en af de nye kikkerter, han anbefalede.

I forretningen var der kommet en ny udstilling af forskellige jagtknive – både foldeknive og dolke. Jeg har længe ønsket mig en ny jagtkniv, så jeg kunne selvfølgelig ikke holde mig fra lækkerierne på den nye udstilling. Der var i øvrigt også et pænt udvalg af høreværn, så det endte med, at jeg lagde både en ny jagtkniv og et lækkert Peltor høreværn ned i indkøbskurven.

Men så måtte det også være stop. Hende konen derhjemme ville nok få en lidt stram mine på, hvis jeg købte mere. Godt nok sendte jeg et par lange øjne efter en lækker sigtekikkert, som jeg godt kunne bruge til min jagtriffel, men jeg besluttede mig for, at den måtte vente til næste gang.

Post Author: Brumbassen