Site Loader
Kosmetik

I en alder af 34 år har jeg endelig fundet ud af hvilke slags kosmetik jeg foretrækker. Når jeg handler kosmetik er det stort altid det samme jeg køber med meget få afvigelser. Men det er jo også helt vanvittigt hvor meget kosmetik der findes på markedet og sikke da også som priser kan svinge. Jeg har enkelte gang blevet enig med mig selv om, at nu vil jeg prøve nogle af de dyre mærker og hver gang er jeg egentlig blevet skuffet, for jeg føler ikke at kosmetikken er bedre selv om jeg har givet noget mere for det end jeg normalt ville have gjort og det ender altid med at jeg ”gå” tilbage til mine gamle mærker hvor prisen også er fornuftig.

Hvor er mændene egentlig heldige, de kan nøjes med at barbere sig hver dag og så se de fleste ok ud. Men vi kvinder er aldrig tilfredse. Jeg ville aldrig taget på job uden min kosmetik og tjekker den da også flere gange om dagen og en gang imellem har jeg da også lidt kosmetik med, hvis jeg skal noget efter job. Jeg kan jo ikke tage ned i byen uden jeg lige har fået lidt læbestift på læberne eller friske min eyeliner op. Det største problem jeg har med min kosmetik er om sommeren. Jeg elsker at tage til strande og solbade men jeg hader jeg ikke kan have kosmetik på. Alle ved at kosmetik ikke er sundt at have på når man solbader, men jeg føler mig nøgen og bar.

Jeg kan også huske første gang jeg tog kosmetik af for min nye kæreste, jeg var næste forlegen over at kosmetikken skulle væk, men besluttede mig så for at sige – ja sådan ser jeg altså ud, når jeg ikke har kosmetik på – og sjovt nok havde min kæreste ikke noget dårlig kommentar til mig. Det er da pudsigt at tænke på, at mange af os føler os mere som en hel eller anden person, når vi har kosmetik på.

Den gang da jeg gik på handelsskolen i 1993, var hele mit ansigt smurt og jeg mener smurt ind i bruncreme, læbestift, mascare, eyeliner og hver gang jeg skiftede tøj, var blusen fyldt af bruncreme.  Jeg lærte da heldigvis med årene, at bruncreme ikke er nødvendig, jeg har en fin hud, og det er faktisk synd at pakke den ind. Min kæreste siger den dag i dag at han ”hader” når jeg tager bruncreme på, fordi jeg ikke ser helt naturlig ud, men en gang imellem når vi skal til fest, synes jeg det er helt dejligt at lade kosmetikken komme frem og rigtig give den gas.

I dag er jeg glad for at jeg ikke bruge for meget kosmetik men jeg kan også garantere, at min make up aldrig nogensinde forsvinder helt ud af mit liv, det ser da godt ud når mine øjne har fået påført lidt, mascaraen sidder korrekt og det er den helt perfekt læbestift jeg har fundet frem til lejligheden.

Post Author: Brumbassen