Site Loader

I foråret 2020 blev jeg virkeligt stresset af alt det her med corona og pandemi. Det betød for mit vedkommende, at jeg fik så meget arbejde, at jeg bare ikke kunne følge med. Jeg henvendte mig til en kollega med mit problem, og han anbefalede, at jeg begyndte et forløb hos en stresscoach. Det hjalp mig igennem en svær periode. Tak til https://lifeconsulting.dk/

Reddede mit liv

Ja, et eller andet sted, så er jeg sikker på, at det faktisk reddede mit liv. Jeg kan huske, at inden jeg startede forløbet, så havde jeg hjertebanken og pludselige svedanfald. Eller hvad det nu hedder. I hvert fald så kan jeg huske stanken af min egen sved. Det var ikke behageligt for mig. Og helt sikkert heller ikke for folk omkring mig. Det kunne fx forekomme lige pludseligt i S-toget. Når folk begyndte at åbne vinduerne, så var det sikkert min sved, de kunne lugte. Jeg må i dag sige, at det var det så nok ikke. Det var bare et generelt behov for frisk luft, fordi det var meget varmt.

Rar og kompetent

Den stresscoach, jeg kom til, var rar, og han hjalp mig igennem. Faktisk så gav han mig en masse gode tips og værktøj til at håndtere mine tanker. Fx sådan noget, som at jeg er skyld i at hele kupeen, skal have frisk luft. Jeg fik styr på mine tanker, og jeg fik lært at håndtere min begyndende angst. Jeg lærte, at man godt kan klare pres. Jeg lærte også, at stresscoaching ikke kun er for kvinder eller bløde mænd. Det er en behandling, som alle kan have gavn af. I dag, hvor vi er inde i endnu en svær periode på arbejdet, har jeg meget nemmere ved at håndtere det. Jeg har fået nogle værktøj, som jeg bruger hver dag. Og der er ikke nogen, der har sagt noget som helst dårligt om det. Faktisk skrev vi tidligere om det her.

Post Author: Brumbassen