Site Loader
Henry maler græs

Indvendig isolering er en glimrende måde at energirenovere sit hus på. Måden er især populær blandt de folk, der gerne vil undgå at skulle ændre radikalt på facadens udseende. Ved hulmurisolering indvendigt undgår du nemlig at skulle brække dele af facaden ned eller ”beskadige”  i den på andre måder.

Det kan du læse meget mere om på Bedste-varmepumpe.dk, som er en hjemmeside om energirenovering. Læs mere på Bedste-varmepumpe.dk hvor du også finder information om varmepumper og jordvarmeanlæg.

Herunder kan du læse meget mere om indvendig isolering.

Derfor bør du isolere indvendigt

Du bør benytte dig af en indvendig isolering, hvis du for eksempel gerne vil undgå at skulle ”pille” ved husets facade. Rigtig mange mennesker bor i et hus, der får alt sin charme fra netop facaden. Derfor kan det være yderst ubelejligt at isolere udvendigt, da det vil ødelægge den smukke facade.

Heldigvis findes der en masse metoder til at isolere boligens ydervægge indefra. Alle disse metoder kan du få mere at vide om ved at rette kontakt til et professionelt isoleringsfirma. Fælles for alle metoderne er, at de bevarer facadens oprindelig udseende, da isolering kommer til at foregå indefra og ud.

Det frarådes, at du selv går i krig med at isolere indvendigt, da der meget hurtigt kan opstå problemer, hvis du ikke er opmærksom. Hvis du ikke arbejder med isolering til dagligt, så kan der meget hurtigt opstå nogle problemer, der i værste tilfælde kan føre til råd og svamp, fordi du ikke har været omhyggelig nok.

Vil du gerne undgå problemer med den indvendige isolering, så anbefales det på det kraftigste, at du tager kontakt til et professionelt isoleringsfirma. Chancen for at der opstår fejl, hvis du selv tager dig af isoleringen, er simpelthen for stor. Og hvis du har planer om at sælge huset inden for nærmeste fremtid, så er det også en vanvittig dårlig ide at give sig i kast med isoleringen på egen hånd.

Har en indvendig isolering nogen økonomisk effekt på boligen?

Dette spørgsmål er især relevant for dig, der muligvis skal sælge boligen inden for 5-10 år. En indvendig isolering har faktisk en ganske positiv, økonomisk effektiv på boligen. Det skal forstås på den måde, at boligens salgspris vil stige i takt med, at du forbedrer husets evne til at holde på varmen.

Jo mere energieffektivt og energioptimeret din bolig er, jo mere attraktiv vil den være at købe. Hvis en potentiel køber kan se, at der er mange penge at spare på varmeregningen ved at flytte ind i din bolig, er der ingen tvivl om, at interessen fra køberen vil stige markant.

Jo billigere dit hus er i drift, jo større er chancen for, at du finder en køber inden for ganske kort tid. At kunne sige, at dit hus har en god og helt up to date hulmursisolering er faktisk et stærkt argument nu om dage!

 

Post Author: Brumbassen