Site Loader

Det er nu omkring to år siden, jeg opstartede min egen familie-virksomhed. I opstartsfasen var det rigtig vigtigt for mig at få styr på alt det it-sikkerhedsmæssige. Jeg havde ikke selv nogen erfaring med, hvordan jeg rent praktisk skulle få det til at fungere. Heldigvis hørte jeg fra min omgangskreds, at it-sikkerhed ikke er noget, man behøver at stå alene med. Der findes fageksperter på dette felt med stor ekspertise inden for både it-sikkerhed og it-support.

På it-support området, fik jeg installeret server, computer og netværk. Herudover kom der også en aftale i hus om, at jeg løbende vil få vedligeholdt mit serverprodukt fra Microsoft. Det er rigtig rart, da det betyder, at jeg ikke selv skal bekymre mig om det. Hvorfor bruge unødvendig meget tid på noget, andre kan udføre på ingen tid?

It-sikkerhedsmæssigt fik jeg vished for, at der kun kan opnås adgang til firmaets data i firmahenseende. Det vil sige, at ingen andre har adgang til dataene. Som en del af it-sikkerheden, blev der også taget stilling til sikkerhedskopiering. Jeg blev eksempelvis gjort opmærksom på vigtigheden af at tjekke firmaets backup. Derudover fik jeg også vejledning i, hvordan det er muligt at genskabe en fil. Det kan f.eks. være et dokument, der er slettet for over et års tid siden.

Ingen it-bekymringer i forbindelse med opstart.

It-supporten og it-sikkerheden betød, at jeg fik opstartet min familie-virksomhed uden en masse bekymringer. Jeg var helt tryg, da jeg blev hjulpet på professionel vis med it-support og et kig på it-sikkerheden.

I forbindelse med rådgivningen fortalte fageksperterne, at en virksomhed kan have brug for et sikkerhedssystem, mens en anden virksomhed kan have brug for et andet. Det er altid muligt at få en snak om graden af sikkerhedssystemet, så it-sikkerheden har det omfang, den skal have – hverken mere eller mindre. Nogle dele skal måske beskyttes mod angreb, mens andre dele klarer sig med en god sikkerhedskopi. Jeg har kun oplevet, at det har været en relevant grad af it-support, der er blevet udført. Derfor har jeg følt mig godt behandlet og ikke haft fornemmelse af at betale for it-support eller it-sikkerhed, som ikke har været nødvendig.

Tilfredshed med og anbefalinger af it-supporten.

Andre i min omgangskreds som også har opstartet små virksomheder, har på samme vis kun udtrykt sig positivt. De fik nemlig også kigget på deres it-sikkerhed og modtog it-support, da de hørte, hvor tilfreds jeg var med det.

Jeg er rigtig glad for, at it-sikkerheden har været i top hele vejen igennem firmaets levetid. Et af de områder hvor det har fungeret super godt, er f.eks. i forhold til backup. Nogle gange er der meget at se til, og så er det ikke sikkert, at der lige bliver taget sikkerhedskopi af dokumenterne. Derfor har det været en stor gevinst for mig at have fået et online system, der sørger for det.

To år efter virksomhedens opstart, harmonerer it-sikkerheden stadig godt med mit firmas behov. Det er muligt, at it-sikkerheden måske skal forbedres i fremtiden. Er dette tilfældet, kan jeg nemt få udført it-support og kigget på it-sikkerheden igen.

Jeg kan helt sikkert anbefale andre at få udført it-support og få kigget nærmere på it-sikkerheden for det enkelte firma. Det tjener sig ganske enkelt ind.

Post Author: Brumbassen