Site Loader

Den sejeste opgave i forbindelse med at opfylde en mangeårig drøm om at købe en motorcykel til brug i fritiden var ikke at økonomisere købet, men derimod at overbevise min kone om, at det var en god ide. Hun havde lige fra det øjeblik, jeg luftede tanken om en motorcykel, gjort det klart, at hun i hvert fald ikke var den, der ville sætte sig op på sådan en monster.

Hun var også imod det af hensyn til min sikkerhed. Det er altså farligt at køre på motorcykel, også selv om man er en moden mand med fornuften i behold, slog hun fast. Selv tænkte jeg mest på, at det var de unge spradebasser med racerbenzin i blodet, der udsatte sig selv for fare. Jeg vidste jo nok, hvad jeg havde med at gøre.

Men da jeg henvendte mig til mit forsikringsselskab for at tegne en motorcykelforsikring, blev jeg igen mindet om, at det anses for risikofyldt at køre på motorcykel. En assurandør spurgte bramfrit, om jeg var ordentligt forsikret, for af hensyn til familien mente han nu nok, at der skulle være god dækning i betragtning af de mange, der kommer til skade, når de kører på motorcykel.

Sikke noget vrøvl, tænkte jeg, men kunne dog svare assurandøren, at jeg har en udmærket ulykkesforsikring, der nok skal dække mig ind i tilfælde af et uheld.

Men jeg må da indrømme, at det er lidt tankevækkende, at folk i almindelighed åbenbart opfatter det som meget farligt at køre på motorcykel.

Related Post
Børn er super gode købmænd Børn har det der udtryk, som ingen kan stå for og de får altid griflet en slikkepind eller andet fra de stakkels købmænd, der bare ikke kan stå for de...
Flot gave – en skirejse Min kone og jeg blev ringet op i aftes af hendes bror. Han og hans kone har en søn på samme alder som vores yngste, og når de er sammen, kommer de fan...
Blev Wordfeud Scrabbles undergang? Aid-Online var et forsøg på at snylte på de danske hjemmesiders reklameindtægter. Projektet gik ganske enkelt ud på, at os brugere skulle installere e...