Site Loader
Frieri med blomster

Hvis du går og tænker på at fri til hende, så skal du vide to ting: Den første er, at du selv skal finde forlovelsesringen. Det nytter ikke noget, at I går på udkig efter forlovelsesringe sammen. Forventningerne bliver skruet op. Skænderiet vil være uundgåeligt. Det vil du gerne undvære. Den anden ting er: Du skal for himmelens skyld ikke sende en buket blomster med et kort, der spørger, om hun vil gifte sig med dig. Jo, du kan sagtens sende hende en buket blomster via en forhandler, der har blomsterlevering på Amager. Men: Det vil være meget bedre, hvis du selv bringer blomsterne ud til hende – og spørger hende mundtligt.

Når du får dit JA

Når du så har fået ’Ja’et’, så kan du begynde at planlægge brylluppet. Og det er jo ofte en længere proces. Hvem skal med til selve vielsesceremonien? Hvem skal inviteres med til bryllupsfesten? Hvor skal vielsen ske – og festen? Og kan du regne med, at alle kan være til stede?

De første elementer i planlægningen af dit bryllup har du mulighed for at styre selv. Men du kan ikke styre, at alle, som du inviterer, kan være til stede.

Blomsterbutikker med udbringning

Så det er en god idé, sådan helt diskret, at give alle, du inviterer, en lille liste over blomsterforhandlere, der også tilbyder blomsterudbringning i København. Ja, det er ikke uhøfligt. Du har nemlig selv været i den situation, hvor du virkeligt gerne ville være til stede ved et bryllup men ikke kunne. Og da du fandt på at sende en stor buket blomster til parret, som blev overmåde glad for buketten, så ved du, at det slet ikke er anmassende. Du ved, at det er en lille (faktisk meget stor) hjælp til dem, der gerne vil deltage i jeres store dag, men ikke kan.

Så, ja, planlæg dit bryllup. Og det skal naturligvis starte med, at du frier. Med en stor buket blomster.

Det at sende smukke blomster

At sende blomster er som at sprede kærlighedens frø, en smuk og farverig gave, der kan bringe glæde og ro.

Blomster er som en bølge af duftende lykke, en gestus, der kan bringe smil på enhver triste minde-stykke.

De taler et sprog, som ingen kan modstå, og bringer med sig budskaber i hver farve og kvalitet.

De kan sige “jeg elsker dig” på en helt særlig måde, og vise omtanke for dem, som vi holder af med hele hjertebladet.

De er et symbol på livets skønhed og forgængelighed, en påmindelse om at elske og leve hver dag med taknemmelighed.

Så når du vil sende en hilsen til én, som du holder af, kan blomster være den perfekte gave, der kan bringe glæde og kærlighed i stakkevis og stabler af.

Post Author: Brumbassen