Site Loader

Vores vinduer skal udskiftes. Det bliver et stort projekt. Huset, vi bor i, er gammelt. Det har to etager og et loft. Så der er i virkeligheden 3 etager. Vinduernes rammer og sprosser er lavet af træ, og vi vil gerne have, at de nye, vi skal have sat i, kommer til at fremstå som de gamle. Tømreren har givet os et tilbud, som vi har accepteret. Han har dog ikke givet os et tilbud på, hvad det vil koste at leje stilladset, han får brug for. En del af arbejdet kan han udføre hjemme på sit værksted, og når det kommer til selve udskiftningen, kan han for en stor del klare arbejdet indefra i huset. Men der er dele, hvor han er nødt til at kunne komme til udefra. Derfor har han brug for, at vi også lejer et stillads.

Service

Vi har sagt til ham, at vi nok skal finde ud af det med en eller anden stilladsservice. Han skal bare fortælle os, hvor mange dage han vil få brug for, at stilladset er sat op rundt om huset. Han regner med en 3 – 4 dage, og han har ikke brug for, at det kan bære meget tunge ting. Det skal bare være et almindeligt facadestillads, og det skal naturligvis være sikkert at bevæge sig på. Hvis der kan komme dækning med, så vil det være bedst. Vi har derfor været inde på nettet for at finde ud af, hvad leje af stillads vil koste.

Er det mon dyrt

Vi tænkte, at det vel ikke behøver at være så dyrt igen. Men alligevel. Når vi indtaster, hvor mange meter langt, og hvor højt det skal være, så kan vi se, at det alligevel løber op til en lidt pebret pris. Men det må vi så betale. Vi kan jo ikke risikere, at tømreren – og senere maleren – falder ned. Arbejdsskader af den art kan være meget farlige. Så det er bedre at bruge lidt flere penge på et stillads, så håndværkerne kan arbejde sikkert i ly for blæsten. Det vil være forfærdeligt at tænke på, at en af dem kan falde ned. Og vi er ikke sikre på, at vi har en forsikring, der dækker den slags ulykker.

Priser på stilladser

Det stillads firma, som har det site, som vi fandt priserne på, har vi besluttet at kontakte i morgen. Det kan jo godt tænkes, at de har en lidt billigere løsning – eller et konkret forslag til, hvordan vi sikrer, at håndværkerne kan arbejde sikkert i 3. sals højde. Sommetider giver firmaerne jo ikke alle oplysninger på deres sites. Og det skader da ikke at spørge dem, om man kan få et stillads sat op til en billigere pris.

Jeg er hende her i familien, som har købmandsgenet. Så jeg har lovet at ringe til stillads firmaet. Selvom jeg ikke kender til fagtermerne og den slags, så kan jeg godt finde ud af at stille de rigtige spørgsmål og få dem til at give os noget rabat. Det håber jeg i hvert fald. Omkostningerne til tømreren og maleren bliver store nok i forvejen, så lidt rabat vil være rart.

Post Author: Brumbassen