Site Loader

Desværre lykkedes det mig i flere år ikke at blive gravid, og derfor kom jeg ind i et undersøgelsesforløb hos min egen læge og senere hos en specialist i kvindesygdomme. Det var et langt forløb, som var forbundet med utallige undersøgelser, hormonbehandling og diæt, men man fandt ikke noget unormalt hos mig.

Samtale

Min mand og jeg fik tid til en samtale hos overlægen, og han meddelte os, at det muligvis var min mands sædkvalitet, som var forringet, så han anbefalede at undersøge hans sæd. Min mand har to børn fra et tidligere forhold, derfor har ingen af os tænkt på at få undersøgt hans sæd, men han accepterede naturligvis undersøgelsen.

Det viste sig, at min mands sædkvalitet var nedsat med 25%, hvilket kom meget bag på os. Overlægen forklarede, at en reduktion på 25% ikke plejede at give problemer i forhold til, at kvinden blev gravid, men han foreslog os at opsøge akupunktur-lægehuset, for der var gode muligheder for, at akupunktur kombineret med kinesisk medicin kunne aktivere de sædceller, der var raske.

Akupunktur

Vi tænkte over tilbuddet om akupunktur nogle dage, min mand syntes, det var alle tiders ide, det mente jeg også, men jeg kunne på daværende tidspunkt ikke klare flere skuffelser, hvis jeg skulle undgå en regulær depression. Senere besluttede jeg alligevel at bede min mand om at modtage akupunktur, det kunne jo da i hvert fald ikke skade.

Tre måneder efter den første behandling blev jeg gravid, så jeg er lykkelig over. at jeg indvilligede i. at min mand fik akupunktur. Nu skal jeg se lidt på hjælp til min sportsskade selv.

Post Author: Brumbassen