Site Loader

Det er absolut nødvendigt, at vi kommer ud at rejse her i slutningen af februar eller begyndelsen af marts. Det er livsnødvendigt.! Min mand og jeg skændes, så det brager. Vi har ingen energi, og vores lunter er meget korte. Hverdagen i mørkt vejr tager sin del af vores normalt glade sind. Men her i år, hvor vinteren ellers har været forholdsvist mild overfor os, er det bare helt ved siden af sig selv.

Find billige flyrejser nu

Der er intet, som kan gøre os glade. Mener vi selv. Også selv om at vi prøver at være søde overfor hinanden. Vi ved godt, at det er mørket og fugten, som tærer på os. Vi ved også godt, hvad løsningen er. Vi skal finde billige flybilletter til et eksotisk og varmt sted. Spørgsmålet er bare om, hvem af os, der tager initiativet til at få processen i gang. Vi ved jo begge to godt, at så snart vi er i gang, så går der højest en uge, og så er vi afsted.  Jeg må indse, at det er mig, som skal starte processen. Jeg skal til at lokke ham ind i rejseuniverset. Han skal bare være enig med mig i, at vi skal til et eksotisk sted.

Thailand er målet

Jeg har derfor været på nettet for at finde flybilletter til Thailand. Jeg har længe gerne villet rejse dertil. Jeg er faktisk anset for at være lidt mærkelig i vores omgangskreds, fordi jeg aldrig har været i Thailand. Min kæreste har været der for mange år siden. Dengang han stadig var gift. Han siger, at det er et dejligt land, men det er ikke på top-10 listen hos ham. Det er jeg lidt ligeglad med. Jeg ved, at hvis jeg finder gode flybilletter dertil, så vil han nyde 10 dage ved smukke strande og med dejlig street food.

Post Author: Brumbassen