Site Loader

Generelt i hele verden bliver der i øjeblikket snakket om spareplaner både her og der. Men hvad med din egen spareplan? At lave et budget kan tage lang tid og det kan være besværligt. Men i sidste ende er det alt besværet værd, for hvem vil ikke gerne have flere penge til overs på kontiene hver måned? I stedet for at have en plan der lyder på ingen restaurationsbesøg i en måned, spaghetti hver dag i en uge eller 5 kroner i din sparegris hver dag, hvorfor så ikke planlægge dine køb og spare meget på de små steder? Dette kunne f.eks være og skifte fra alm. cigaretter til en e cigaret.

Spar penge – det er det tilbudsaviserne er til for

Når der kommer reklamer og tilbudsaviser fra alle nærliggende supermarkeder er mange mennesker tilbøjelige til, at smide dem direkte i skraldespanden i stedet for at kigge tilbud. Ønsker du at spare så mange penge som muligt er dette ikke vejen at gå. I stedet skal du kigge bladene igennem og finde tilbud. Dette kan resultere i, at du i stedet for at handle alt i ét supermarked i stedet skal fordele det hele blandt 3 supermarkeder. Men det vil være det hele værd! I starten lyder det ikke af meget at du måske sparer 40 kr., total på ugentligt indkøb  ved at gøre dette, men på et helt år render dette op i mange penge! Det kan betale sig. Skal du have det ekstra godt med dig selv i sidste ende, kan du tage cyklen i din søgen på tilbud. Motion skader ingen og du slår 2 fluer med ét smæk!

Spar ved at skære ned på forbruget

Nogle ting kommer aldrig rigtig på tilbud og det er tit de ting, der bruges flest penge på. En af disse ting er for mange cigaretter. Prisen på disse er konstant stigende og der er ikke udsigt til, at det bliver billigere. Tværtimod. Dertil bliver det også flere steder forbudt at ryge, så den billigste løsning ville uden tvivl være at stoppe helt. Dette er dog for mange langt fra den letteste. I stedet kan du spare ved at skære ned. Er dette svært for dig, da du er vant til at ryge i pauser, efter maden eller til fest kan du i stedet anskaffe dig en e-cigaret. Men en e cigaret kan du stadig ryge i dine pauser, men med god samvittighed. Den købes nemlig ikke i kartoner, men kan genbruges flere gange og du slipper for, at betale det ene karton efter det andet, som i sidste ende render op i mange penge. Igen slår du to fluer med ét smæk med en e cigaret, da du både sparer penge, men også undgår at indhalere omkring 4000 skadelige stoffer.

Uanset om du vælger at skære ned ved at ryge mindre eller ved hjælp af en e cigaret er én ting sikkert – din beslutning vil ikke kun være godt for din konto, men i den grad også for dit helbred. Find selv på flere måder du kan spare penge på i din hverdag – mulighederne er uendelige! Du kan blandt andet gå ind på forbrug.dk og se deres sparetips

Post Author: Brumbassen