Site Loader

Min dreng er meget musikalsk. Det har vi vidst lige, siden han først viste os, hvordan man skal danse. Han var tre år gammel dengang. Og ja, der er masser af rytme og glæde i ham. Nu, hvor han skal starte i 2. klasse efter sommerferien, der kommer, har vi så besluttet, at han skal opmuntres til at udvikle sin musikalitet. Læreren i første klasse har været meget imponeret over sit talent og vilje til at prøve forskellige instrumenter. Ja, faktisk, så er det sådan, at vi egentlig tænker, at han vil kunne drive det til noget med musikken, hvis vi fra allerede nu opmuntrer ham til at lære at spille forskellige instrumenter.

Guitar til begyndere

Han har selv udtrykt, at han gerne vil lære at spille på guitar. Og vi står sådan set i den situation, at min kusines dreng, som er noget ældre, end vores har en gammel begynderguitar, som han ikke bruger. Det er så vidt jeg ved en ret god guitar. En klassisk akustisk guitar. Sådan en spansk én. Han – min nevø – bruger den ikke længere. Er blevet lidt træt af at spille på guitar. Han vil hellere spille fodbold med kammeraterne efter skoletid. Jeg har derfor talt med min kusine om guitaren. Jeg har spurgt hende direkte, om vi kan købe den børneguitar, som hun klager over, bare står på et fint stativ og samler støv.

Billigt

Hun fortalte mig, at hun det kunne hun godt gå med til, og at vi kan få begynderguitaren meget billigt. Men hun vil lige, talte med sin søn om det først. Han er jo sådan en dreng, der er meget bevidst om, hvad der er hans, og hvad ting koster, og hvad han kan få ud af en eventuel handel. Jeg synes, at det er ok, at hun lige taler med ham om det. Og måske har hun brug for lige at forhandle lidt med ham, inden hun fortæller os, hvad vi skal betale for guitaren. Hun har lovet mig, at hun ringer til mig snarest.
Det er nu flere uger siden, vi havde den samtale, så jeg er lidt i tvivl, om hun har husket det. Måske er det bare røget i glemmebogen. Hun har jo travlt. Så jeg ringede til hende i forgårs. Hun fortalte mig, at hun faktisk har talt med sin søn. Han vil ikke af med guitaren. Hun har ellers forsøgt at overbevise ham om, at han kan få pengene, vi betaler, og bruge dem til noget andet. Men han vil ikke. Forstå det, hvis du kan.

Lidt skuffet

Lidt skuffet, sagde jeg til hende, at jeg er glad for, at hun forsøgte. Derefter gik jeg på nettet: ”Begynderguitar salg” skriver jeg. Finder et site, hvor der er masser af brugte guitarer til salg. Jeg kiggede på billeder og priser. Jeg noterede telefonnumre ned og så på adresser på de annoncer, der meddelte, at man kan komme og hente guitaren selv. I går tog jeg mig så sammen og fik ringet til de fleste annoncører, som jeg havde på min liste. De fleste af dem er blevet slettet fra min liste. I morgen skal jeg hente en guitar.

Post Author: Brumbassen