Site Loader

Jeg vil i dette indlæg fortælle lidt om hvordan det er at være gift med en stor kvinder. Jeg tror lige jeg til en start vil fortælle, at når jeg siger stor kvinder, så mener jeg af omfang. Det er nok det nogen vil kalde for en XL-pige. Jeg tror dig jeg vil starte med at fortælle om den gang vi mødte hinanden.

Min kone og jeg mødte hinanden ved en fødselsdag i vores vennekreds. Detaljen i vores møde var jo så bare, at jeg var der sammen med min da værnede kæreste. Det var derfor meget på overfladen vi snakkede sammen, men jeg tror dog vi begge to kunne mærke med det samme, at vi havde en rigtig god kemi, og hvad der startede som en meget hyggelig snak omkring en leverandør indenfor rustfrit stål, den blev i løbet af aften mere og mere hyggelig. Vi sad dog bare og snakkede stille og roligt. Det var det der skete den første gang vi mødte hinanden. Cirka 6 måneder efter, der blev jeg og min daværende kæreste enige om at det ikke skulle være os, og cirka 2 måneder efter dette, så mødte jeg tilfældigt ind i pigen fra festen, og vi kunne nok med det samme mærke den samme kemi, som vi havde mærket under den fest. Vi begyndte derfor at se hinanden, og det endte da også med at vi blev kærester, og senere gift. Når man tænker tilbage på det, så er det faktisk en meget sjov historie.

Min kone går meget op i mode, og fordi hun er en stor kvinder, så er det jo altid tøj store kvinder vi er på udkig efter når vi er ude og handle, og det passer mig meget godt. Jeg har igennem tiden opdaget, så der findes mange store mærker indenfor tøj til store kvinder, og det er på ingen måde de samme mærker som man finder indenfor tøj i mindre størrelser. Det mærke min kone går mest efter, det er et mærke der hedder Zizzi. Min kone køber rigtig meget Zizzi tøj, men jeg har slet ikke noget i mod det, for når min kone går meget op i at se godt ud, ja så mener jeg at jeg som mand rigtig gerne vil støtte hende i det, på helt samme måde som hun støtter mig igennem mange af de ting som jeg foretager mig.

Da jeg mødte min kone til den fest jeg fortalte om, så havde jeg på ingen måde forestillet mig, at jeg skulle finde en stor kvinde, men jeg har aldrig kigget så meget efter det ydre, men meget mere hvad folk har at byde på inden i, og jeg kunne straks mærke med min kone, at hun ville kunne give mig massere af modspil, og det er utrolig vigtig for mig. I dag der tænker jeg ikke så meget over, at hun er en lidt stor kvinde, men hvorfor også gøre det, der er nok også så mange ting ved mig hun ikke tænker så meget på, og sådan er det vel når man vælger hinanden, så er det jo ikke med det udgangspunkt at man skal lave om på hinanden.

Post Author: Brumbassen