Site Loader

Jeg synes, at det er sjovt at gå på indkøb efter metalskilte. Jeg synes, de er søde og sjove. Man kan få dem med forskellige motiver og citater. De er ofte lavet i en stil, så de ser lidt gamle ud, selv om de er helt nye. Jeg har mange af den slags. Jeg samler nemlig på dem. Jeg har skilte i køkkenet, i entréen og på værelsernes vægge. Alle emaljeskiltene, jeg har, er købt som nye. De er blevet hængt op efter temaer. Køkkenet har flest skilte. I et af værelserne handler temaet om køretøjer. Motorcykler eller biler. Skiltene i det andet værelse har sjove citater.

Fotostater

Man kan faktisk også få fotostater / fototapeter med alt muligt på nu om dage: https://www.nicewall.dk/fototapeter

På toilettets dør har jeg hængt, de skilte op, som jeg ikke kan placere i et tema. Så kan man sidde der og fundere over ét af dem eller analysere det, om du vil.

Når jeg går på indkøb efter et nyt skilt til min samling, kan jeg bruge timer på det. Jeg kender 2 – 3 forskellige forretninger, som jeg tit besøger. De får nye motiver hjem regelmæssigt, så der er noget at kigge efter. Der, hvor den ene forretning fokuserer på emaljeskilte, som har motiver med køretøjer, kan den anden fokusere på tekster. Der er derfor god grund til at besøge alle forretningerne.

Men jeg har ingen metalskilte i min stue. Af en eller anden grund, så synes jeg ikke, at de hører til der. Det har måske noget at gøre med, at de ikke er så store. Jeg synes, at de ligesom ikke vil kunne ses godt, hvis jeg hænger dem op i min stue. Og så er jeg også ked af at skulle banke søm i væggene derinde. Det er egentlig mærkeligt. Jeg har jo intet problem med at banke søm i værelsesvæggene eller på toiletdøren.

Wallstickers

Inde i stuen har jeg til gengældt valgt at hænge wallstickers op. Det fungerer. Man kan nemlig få wallstickers i mange forskellige størrelser og i både moderne og romantiske motiver. Man kan også få dem med citater og tekster. Der er frit valg. Og man skal ikke banke søm i væggen for at få dem op. De klistres bare på. Og så er de nemme at tage ned, når man ikke gider at se på det specifikke motiv længere.
Indtil nu har jeg haft 4 forskellige wallstickere oppe på stuens væg. Jeg har bl.a. haft et verdenskort hængende. Det var flot, men lidt prangende. Det havde rigtigt mange farver. Jeg blev lidt træt af at se på dem. Lige nu har jeg en wallsticker med navne på storbyer oppe. Det er ensfarvet, og mere ’roligt’ at se på. Jeg er glad for det. Jeg har allerede besluttet, at når jeg skal have en ny wallsticker til væggen, så skal det også være ensfarvet.

Metalskilte

En af de forretninger, som jeg køber mine metalskilte i, har også et katalog med wallstickers, som de sælger. Det var der, jeg fik idéen til at sætte en wallsticker op i min stue.
Jeg kendte dem ikke, men da jeg så, hvor nemme de er at få på væggen, tænkte jeg, at jeg kunne da prøve med sådan en derhjemme.

Post Author: Brumbassen