Site Loader

Selv om det er i vinterhalvåret, er jeg nødt til at fortsætte med min løbetræning, hvis jeg skal leve op til min egen ambition om at deltage i en halvmaraton næste forår. Og så er det min tanke, at jeg året efter kan kaste mig ud i en rigtig maraton, hvis ellers min træning forløber, som jeg planlægger det.

Jeg har de seneste år været medlem af en løbeklub, hvor jeg indtil for nylig egentlig nok har været at betragte som motionsløber på et lidt beskedent plan. Men nu har jeg fået blod på tanden og vil arbejde mere seriøst med min træning.

Et af de mere erfarne medlemmer har gjort mig opmærksom på, at så skal jeg gå mere videnskabeligt til værks og installere et lille program på min computer, så jeg kan følge min krops udvikling dag for dag. Til det brug er jeg nødt til at anskaffe et pulsur, så sådan et har jeg været på jagt efter i nogle dage.

Forleden dag faldt jeg så over et godt tilbud på pulsure af et anerkendt mærke. Det er et ur, der viser både tiden, distancen og hastigheden, ligesom det måler kalorieforbrug og selvfølgelig pulsen. Med i den ganske fornuftige pris fulgte også det omtalte computerprogram, så jeg efter hver dags træning kan indlæse de data, der er gemt i uret, til programmet og på den måde følge den udvikling, der sker med mig. Jeg var forundret over, at man til den pris også får GPS navigation med i købet, men det gør man, og så er man da sikker på, at man altid kan finde hjem igen.

Da jeg fandt det ur i en netbutik, skyndte jeg mig at bestille det, for det passede fint til mit behov og min pengepung. Jeg surfede lidt mere rundt i netbutikken og opdagede, at der også var et godt tilbud Casio ure til kvinder. Det slog mig, at designet på netop Guess ure ofte bliver fremhævet som noget af det flotteste, når min kone taler om armbåndsure, så jeg lod mig friste til at bestille sådan et også, for så er julegaven til hende jo på plads.

Der var ure i stort set alle afskygninger i den netbutik, så selv om jeg bestemt ikke havde til hensigt at købe mere end de to ting, jeg allerede havde valgt, brugte jeg lidt tid på at orientere mig om udvalget af ure. Og udvalget var stort og alsidigt.

For flere årtier siden kan jeg huske et bestemt mærke, som på kort tid blev meget populært, men de seneste mange år er jeg ikke stødt på det fabrikat, så jeg troede egentlig, det var helt forsvundet fra markedet.

Men det er det ikke, kunne jeg konstatere, da jeg kom ind på en side med et stort udvalg af Timex ure. Det var næsten nostalgisk at støde på det mærke igen, men jeg må erkende, at designet har ændret sig meget siden det nærmest minimalistiske design, jeg husker disse ure for. Selv har jeg et udmærket armbåndsur, så det blev dog ikke til yderligere handel i den netbutik.

Post Author: Brumbassen