Site Loader

Som så mange andre mennesker, er jeg en doven hund. Især når det kommer til rengøring. Jeg gider det ikke, jeg orker det ikke og jeg magter det ikke. Men så alligevel, har mit hoved besluttet sig for at have det i tankerne hele tiden.

Det er jo ret klamt at sidde og kigge sig rundt i sin lille lejlighed og se døde fluer i vindueskarmen og på gulvet, samt ikke at kunne gå rundt, uden støv blæser op. Det er naturligt at man tænker “Det er ikke noget, lidt rengøring ikke ville kunne klare!”.

Dog, når man har en travl hverdag, er det bare svært at få det hele ind. Når jeg kommer hjem fra en hård dag på arbejdet, er det første jeg gør, når jeg kommer ind, at sætte mig foran tv’et og slappe af. Jeg tænker ikke engang over, at jeg burde bruge den tid til rengøring.

Så bliver det lidt senere, og så skal der laves mad. Rengøring kommer nu kun i tankerne, når jeg ser opvasken, men den bliver lige klaret hurtigt, og så er det ellers videre til mere tv, for derefter at gå i seng.

Man skulle så tro, at man ville have tid i weekenderne, til den forfærdelige rengøring, men det er som ofte der, man skal til fest eller en tur i byen, og igen er der ingen tid.

Rengøring – spørgsmålet

Der er mange spørgsmål med hensyn til rengøring. Et af dem jeg spørger mest er “Hvordan får jeg tid?”. Et andet, der tit kommer, er “Hvordan starter jeg?”

Et af mine største problemer er netop det. Hvordan starter man? Der er så mange delopgaver i sådan en rengøring, og hvordan vælger man, hvor man bedst begynder?

Skal man have en store-rengørings-dag, hvor man simpelthen giver den hele armen, og så kun have det rent et par dage, inden det så småt begynder at blive beskidt igen?

Eller skal man, som så mange gør det, klare sin rengøring i et rum eller sted af gangen, sådan så der altid vil være et sted, der er rent, imens resten ikke er?

Rengøring – løsningen

Løsningen på en vellykket rengøring er faktisk simpel. Hvis man har et arbejde, der betaler ok, og man hellere vil bruge sin tid på så meget andet, så er det idéen, at man kunne hyre et rengøringsfirma, eller en privat rengøringsdame.

Man kan selvfølgelig også vælge de lidt nemmere løsninger i forhold til rengøring. F.eks. at købe en robotstøvsuger og sådan nogle rengøringsmidler, der bare skal sprøjtes på og tørres af efter et hvist antal minutter. Man kan også købe opvaskemaskine til opvasken, og der er faktisk rigtig mange elektroniske muligheder til de dovne.

Personligt bruger jeg dog et rengøringsfirma til al min rengøring. Undtagen til at tage opvasken, da det mere er en daglig opgave, frem for en 1 til 2 gange om ugen opgave.

Jeg er personligt meget tilfreds med det den rengøring, jeg får foretaget af professionelle i mit hjem. Og det passer fint med, at de kan komme, imens jeg er på arbejde, så jeg kan komme hjem til en helt ren og duftende bolig.

Post Author: Brumbassen