Site Loader

De er nu sjove, de mænd. Jeg gætter på, at det er de fleste af dem, der har det sådan, at de bliver som ivrige drenge igen, når de får et eller andet nyt stykke mekanik eller elektronik mellem hænderne. Sådan har min mand det i hvert fald. Hvis vi anskaffer et eller andet nyt af den slags, kan han ikke få det pakket ud og taget i brug hurtigt nok.

Sådan var det også i dag, da vi havde været i byen for at købe en ny kaffemaskine, fordi den gamle var blevet noget ustabil, så vi ofte har måttet tænde og slukke flere gange, før den ville gå i gang med kaffebrygningen.

Vi var inde hos den isenkræmmer, hvor vi oftest køber den slags, for at se på deres udvalg af og priser på kaffemaskiner, og min mand havde på forhånd udset sig en model, som han syntes, vi skulle have. De havde heldigvis også lige netop den model i butikken, og selv om den nok hører til i den dyrere ende, betænkte min mand sig ikke på at vælge den.

Mens han fik forklaret herlighederne ved netop den kaffemaskine, benyttede jeg lejligheden til at kigge lidt på butikkens mange forskellige køkkenmaskiner, for jeg har i et stykke tid haft en ide om, at jeg godt snart vil have en ny røremaskine, fordi vores gamle er begyndt at virke lidt træt i det, og jeg synes slet ikke, rørekrogen drejer lige så hurtigt, som den gjorde tidligere. Men det indkøb vil jeg nu nok vente lidt med.

Da vi kom hjem efter indkøbsturen, gik min mand som ventet straks i gang med at pakke den nye kaffemaskine ud og læse brugsanvisningen grundigt igennem. Og bagefter skulle maskinen selvfølgelig afprøves med det samme, så vi lidt senere sad ved spisebordet i køkkenet og drak en kop kaffe, mens vores søn sad ved siden af mig og spillede på sin Xbox One, som han fik til sin 12 års fødselsdag for en måneds tid siden. Vi fandt den billigste Xbox her: http://www.pricerunner.dk/pl/52-2895706/Spillekonsoller/Microsoft-Xbox-One-%28Kinect%29-Sammenlign-Priser

Jeg må tilstå, at den nye kaffemaskine umiddelbart virker som en god forbedring, for den var i hvert fald langt hurtigere til at brygge en halv kande kaffe, end vi har været vant til med den gamle. Det kan selvfølgelig også hænge sammen med, at den gamle vist trængte til at blive afkalket.

Vi blev afbrudt i familiehyggen ved, at det ringede på døren. Det var en tekniker fra det firma, hvor vi har abonnement på service af vores varmepumpe, som vi købte sidste år efter at have fundet en god pris her: http://www.pricerunner.dk/cl/693/Varmepumpe . Vi valgte at tilkøbe fast service på pumpen, fordi det faktisk lød som et godt tilbud, at den ville få et årligt eftersyn, ligesom det er indbefattet i abonnementet, at vi til enhver tid kan tilkalde en tekniker, hvis der opstår en fejl på varmepumpen, og da aftalen indebærer en årlig udgift for os på 495 kroner, syntes vi, at det var værd at tage med, for det er nu rart at være sikker på, at ens varmesystem hele tiden er i god form.

Post Author: Brumbassen