Site Loader

Nu skal du ikke være sådan en stivnakke, sagde min gode veninde Birthe til sin mand, da jeg besøgte hende forleden dag. Birthe og Henning skal om et par uger til en stor fest i den erhvervsklub, som Henning er medlem af, og af invitationen fremgår det, at der er tale om en temafest, hvor deltagerne skal mødte udklædte.

Birthe havde vist mig invitationen, hvoraf det fremgik, at temaet for festen var ”kønnenes ligeberettigelse – med omvendt fortegn”, og sådan en beskrivelse kan jo ret beset dække hvad som helst. Derfor havde festens arrangører også understreget, at de med den lidt kryptiske formulering mente, at kønnene skulle bytte roller med hensyn til udklædningen.

Så Henning måtte altså gå med til, at han skulle klædes ud som kvinde, hvilket han vist ikke var specielt begejstret for. Og hans begejstring blev i hvert fald ikke større af, at Birthe mente, at han skulle klædes ud som en meget udfordrende kvinde, for der er en trend i retning af frække kostumer til mænd og kvinder til de fester, der hvert år holdes i Hennings erhvervsklub.

Birthe havde allerede været i gang med at kigge efter noget, hun kunne klæde Henning ud i, men han var bestemt ikke vild med at skulle føre sig frem i nogle udfordrende stockings købt hos gozmo.dk, selv om dem, Birthe havde fundet i sit skab, var i noget temmelig tykt stof, som sagtens kan skjule en mands stikkelsbærben.

Skal jeg så også have en bluse med dyb udskæring på, spurgte Henning lidt sarkastisk, hvortil Birthe svarede, at deroppe havde han jo ikke rigtig noget at vise frem, når man lige ser bort fra hans tætte måtte af hår på brystet.

Selv kunne jeg bare grine lidt af dem, for i virkeligheden er Henning ikke specielt gammeldags, hvad den slags angår, så hun skal såmænd nok få ham overtalt til noget, der passer til lejligheden. Og jeg kom til at grine indvendigt for mig selv, da jeg kom til at tænke på, at det kunne være festligt at se Henning iført et stramtsiddende corsage og så de lange stockings, som Birthe havde fundet på.

Birthe havde allerede besluttet sig for sin egen udklædning. For nogle år siden, da de to holdt en ferie i det nordlige Italien, havde hun fået overtalt Henning til at købe et par rigtige lederhosen, og dem ville Birthe så skrue sine lidt brede hofter ned i og bruge dem som en del af et rigtigt tyroler kostume.

Jeg kunne lige forestille mig Birthe i den mundering, og hun supplerede selv med at fortælle, at hun allerede på nettet havde fundet et sted, hvor hun kunne købe en rigtig tyrolerhat. Sammen med bukserne, der selvfølgelig er udstyret med dekorerede seler og en klap foran, skulle det nok kunne få hende til at ligne en rigtig tyroler.

Min mand var ved at falde ned af stolen, da jeg senere fortalte ham om Birthes planer med at klæde Henning ud som en udfordrende kvinde, men han havde ikke andre kommentarer, end at det har Henning sgu godt af.

Post Author: Brumbassen