Site Loader

“Du er da for homo, når du bruger sådan noget selvbruner creme, tag da at gå i solarium i stedet for”. “Føj hvor er du gay, når du bruger den slags selvbruner spray”. ” Er du i familie med Sidney Lee”. Jeg skulle høre meget fra venner, da de fandt ud af, at jeg brugte selvbruner for nogle år siden. Det var jo fuldstændig uhørt at bruge sådan noget stads. Det var nemlig meget mere mandlig at gå i solarium og blive lynstegt på meget kort tid. Man lignede jo en kogt hummer, når man kom ud fra sådan et solarium og det er overhovedet ikke sundt at bruge det skidt. Det kan nemlig give dig den fordømte sygdom cancer. Sygdommen var det der gjorde, jeg stoppede. Jeg fik dog ikke sygdommen selv, men en overgang troede jeg, at jeg havde fået den. Jeg troede det fordi, en dag jeg havde været i sol, kom jeg til at se at et af mine modermærker på maven var hævet op og var en smule sort. Jeg gik selvfølgelig fuldstændig i panik og skyndte mig hjem til kæresten og fortalte, hvad jeg havde opdaget. Hun hyssede mig ned indtil jeg ikke panikkede længere. Dagen efter tog jeg til lægen, hvor han henviste mig til en hudlæge, der kunne fortælle mig, at der ikke var noget at være bange for. Han fortalte mig dog at jeg skulle stoppe med at tage solarium og hvis det var jeg ikke var tilfreds med min hudfarve, så kunne jeg jo prøve selvbruner til mænd. Hvad forskellen er på kvinde selvbruner og mande selvbruner, aner jeg ikke. Jo det passer ikke, prisen er anderledes.

Jeg tog faktisk hans råd alvorligt og stoppede med at tage sol. Jeg undersøgte, hvilke andre muligheder der var for, at kunne holde en lille smule glød uden at blive helt orange. Der findes godt nok mange muligheder derude i butikkerne, både de fysiske butikker og de online butikker. Jeg prøvede både selvbruner servietter, en selvbruner maskine (kan ikke anbefales hvis man er alene, tag kæresten med hvis det er), en god selvbruner creme. Jeg fandt lettest at bruge creme, derfor valgte jeg, at researche efter den helt rigtige til formålet.

Nu er jeg rimelig vant til at handle online, derfor undersøgte jeg nettet vha. google.dk til at finde den helt rigtige selvbruner. Det tog lidt tid, men fandt en rigtig god en fra en økologisk webshop. Det er selvfølgelig en selvbruner uden parabener og parfume. Hvis man ikke bruger en selvbruner uden parabener og parfume, ja så har man jo chance for at udvikle en kraftig allergisk reaktion eller i værste tilfælde en dum kræftsygdom. Cremen har jeg brugt siden og for det ikke skal være løgn, så bruger alle de personer, der var noget så provokerende, den også nu.

Nu skal I ikke tro, vi er sådan en flok flødedrenge, der alle ligner Sidney Lee, nej vi er rent faktisk ganske almindelige fædre, der bare gerne vil have lidt kulør.

 

God mørk vinter til jer alle.

 

Tags

  • selvbruner mænd
  • selvbruner til mænd

Post Author: Brumbassen