Site Loader

Det har altid været en evig kamp for mig at holde vægten nede, og jeg har dårligt styr på, hvor mange gange i mit liv jeg har været på slankekur. Det har også hjulpet, men desværre kun i en periode, for så er man tilbøjelig til at falde i de gamle faldgruber igen og spise det forkerte og for meget af det. I et stykke tid er min vægt steget og steget, så i sidste uge besluttede jeg, at der nu skulle gøres noget alvorligt ved problemet. Den sædvanlige metode med bare at spise mindre ville jeg ikke nøjes med, for den giver ikke noget varigt vægttab – i hvert fald ikke hos mig.

Så nu har jeg meldt mig ind i en fitnessklub og betalt for et partoutkort, så jeg kan komme lige så tit, jeg vil. Jeg startede for fire dage siden og har virkelig været flittig, så jeg er kommet der en times tid hver dag. Det har selvfølgelig ikke allerede nu givet synlige resultater, men jeg kan mærke på min krop, at jeg har godt af det. Og faktisk kan jeg også mærke det på mit humør, og det skyldes ikke kun selvtilfredsheden ved at gøre noget alvorligt ved mit vægtproblem. Jeg er overbevist om, at motionen i sig selv gavner humøret.

Min mand har også bemærket det, så han opmuntrer mig til at fortsætte og følge det program for styrketræning, som jeg har fået i fitnessklubben. Jeg tror, han glæder sig til, at jeg får balder af stål.

Jeg havde altid haft en aversion mod bodybuildere, i min fantasi var det en flok pumpede  og dopede mennesker, som kunne lide at vise deres store muskler frem for offentligheden.  Men da jeg mødte min kæreste, fik jeg et andet syn på mennesker, der dyrker bodybuilding, det gik op for mig, at det var en seriøs sportsgren og ikke havde noget at gøre med doping og den slags ødelæggende ting. I begyndelsen af vores kæresteforhold var jeg dog stadig skeptisk, men Jens, som min kæreste hedder, tog sig tid til at forklare mig, hvad denne sport i bund og grund går ud på. Han afviste blankt min forestilling om,  at det for udøverne drejede sig om at vise muskler for alt og alle, og at de i øvrigt var pumpede med alverdens skadelige stoffer.

Da Jens inviterede mig med til et stævne, gik det op for mig, at jeg havde taget fejl, bodybuilding  er virkelig en  seriøs sportsgren, og  jeg opdagede, at sporten handler  om styrke og ikke om praleri, og at bodybuildere er hårdt trænende mennesker, og det eneste, de indtager for at styrke musklerne, er kosttilskud og vitaminer.

Min aversion er derfor vendt til respekt, og jeg støtter og følger min dejlige kæreste i hans karriere som bodybuilder. For selv om træning og  konkurrencer tager megen fritid, er det vigtigt for ham at dyrke sin lidenskab, og hans drøm er at blive professionel  bodybuilder og rejse ud i verden til konkurrencer. Jeg håber, han vil invitere mig med.

Post Author: Brumbassen