Site Loader

Lad mig bare sige det med det samme – Jeg er lidt en klovn til at køber gaver, og derfor synes jeg aldrig det er særlig sjovt at købe gaver.

Jeg er for nogle måneder siden blevet single, og derfor er problemet blevet rigtig slemt nu. Tidligere hvor jeg havde min kæreste der endte det som regel med, at jeg i nogle uger op til jeg skulle købe en gave, gik og snakkede omkring den gave jeg skulle give der hjemme. Heldigvis så var det sådan, at min kæreste så endte ud med at sige, at hun gerne ville købe gaven for mig. Det var jeg naturligvis rigtig glad for, at det er noget der virkelig kan gå mig på hvis jeg skal købe gave. Desværre så er vi ikke kærester mere, og derfor er jeg nød til selv at købe mine gaver nu.

Den sidste gang hvor jeg skulle købe en gave, der var det til min onkel Carl der fyldte 60 år, og jeg var inviteret til en stor fest. For det første vil jeg sige, at hader jeg at dukke op til en fest alene, og specielt første gang efter min ex. kæreste og jeg var gået fra hinanden, så skal alle folk jo have historien, og det er altid ikke altid man har lyst til at snakke så meget om det. Det var alligevel kun omkring en måned siden vi var gået fra hinanden. Jeg havde gået i et par uger for at tænke over hvad skal skulle give onkel Carl. Jeg havde været fordi mange forskellige gave idéer, men jeg syntes bare ikke rigtig det var det rigtige.

Jeg har overvejet at give han en hundekurv til hans hund, og det overvejede jeg faktisk længe for helt sikkert hunde kunne godt bruge en ny hundekurv, og jeg synes det er en rigtig sød hund som burde ligge noget bedre hundekurv. Da jeg havde tænkt over det lidt, så besluttede jeg mig dog til, at det var en onkel der havde fødselsdag, og derfor ville det måske være forkert at give en hundekurv til hans hund. Hunde må vente indtil den selv har fødselsdag med at få en hun hundekurv.

Pludselig en dag fik jeg dog den helt rigtige gave idé. Min onkel har arbejdet indenfor mode i mange år, og derfor går hans naturligvis også meget op i det. Han har igennem mange år arbejdet hos en tøj virksomhed, og derfor synes jeg han ser godt ud når man tænker over hvor gammel han egentlig er. Jeg fik derfor den idé en dag, at han da skulle have noget lækker Redken Shampoo. Det godt egentlig lidt som et tilfælde at jeg fik den idé, men jeg var oppe og besøge ham, og der kommer jeg til at mærke på en Redken Shampoo, og der kunne jeg mærke at den var ved at være tom,t og så var det straks jeg tænkte, at jeg da bare hunne gode han nogle lækre produkter fra Redken, og det bliver gaven til i år – Synes selv det er perfekt.

Post Author: Brumbassen