Site Loader

Min store søn går kun i Nike tøj. Det er derfor altid nemt at finde en fødselsdagsgave til ham, –troede jeg. Han bliver glad for en T-shirt eller et par joggingbukser. Jeg ved jo, hvilken størrelse han bruger, og jeg plejer at bestille hans fødselsdagsgave via internettet. Det er nemt og bekvemt for mig. Normalt bestiller jeg hans gave, et par uger inden hans skal have den. Så er jeg på den sikre side. Tænk nu, hvis der skete et eller andet med postvæsenet – fx en strejke – så ville det være en skuffelse. Både for ham og sandelig også for mig.

Mere på ønskelisten

I år står der dog ikke kun Nike tøj på hans ønskeseddel. Han har tilføjet, at han ønsker sig sko. Noget med ”Jordans” kan jeg se. Jeg ved ikke rigtigt, hvad det er, men jeg tænker, at det er en sportssko. Derfor var jeg helt rolig, inden det blev tid til at bestille hans gave. Jeg skal da give ham det par sko, som han ønsker sig. Jeg gik derfor med sindsro på nettet og begyndte at lede efter ”sneakers Danmark”. Jeg fandt en masse forretninger, der sælger Nike sportssko, men ikke nogen, der sælger ”Jordans”. Det gjorde mig lidt betænkelig. Jeg spurgte derfor min søn, hvad det er, der er så specielt ved ”Jordans” i forhold til Nike sko. Han forklarede mig, at det var noget med designet. Ok. Det, ved jeg, spiller en stor rolle for ham.

Grundig søgning efter Jordans

Så jeg måtte lede lidt mere grundigt. Søgte derfor lidt mere specifikt efter ”Jordans Danmark”. De første butikker, som jeg klikkede ind på, havde kun Nike sko. Ikke ”Jordans”. Øv. Her troede jeg, at det var lige så nemt at købe de sko, han ønsker sig, som det er at købe en T-shirt. Men åbenbart ikke. Jeg skrev faktisk også en mail til en af de større forretninger, som jeg besøgte. Jeg ville høre, om de kunne skaffe et par ”Jordans” i den størrelse, jeg havde brug for. De var søde at svare mig hurtigt. Desværre var deres svar, at de ikke kan bestille et enkelt par i den serie hjem. Det vil blive for omkostningsfuldt for dem – og dermed i sidste ende mig! Men de henviste mig til en anden forretning, som måske kunne hjælpe mig.

Den havde jeg ikke set komme

Dette havde jeg slet ikke regnet med, kunne ske. En forretning henviser til en konkurrent. Og dog er det en konkurrent, når den forretning, de henviste mig til, sælger, helt andre produkter end de selv gør? Jeg klikkede på det link, de havde sendt mig og vupti: Jeg så en masse ”Jordans”. Tak til forretningen, som sendte mig linket. Nu var opgaven så bare at finde et par, som er flotte – og som de har på lager i den rigtige størrelse.

Det blev til et par timers shopping på sitet. Jeg var slet ikke klar over, at man kan få ”Jordans i så mange varianter og designs. High- low- og mid-modeller. Jeg valgte en Jordans 1 Zoom CMFT” i størrelse 43. Nu håber jeg, min søn bliver glad for det par, jeg har valgt til ham.

Post Author: Brumbassen