Site Loader

Hvad med at tage en tur til Hawaii, spurgte min kone – formentlig i spøg. Vi talte om, hvordan vi skulle fejre vores sølvbryllup et par måneder senere. Indtil da havde vi hele tiden regnet med, at vi jo nok var nødt til at festligholde den runde bryllupsdag på helt traditionel måde med morgenkaffe og ditto sang og musik samt en middag for familie og venner om aftenen.

Hele det scenarie havde vi gået og sparet op til gennem flere år, men efterhånden som sølvbrylluppet nærmede sig, fik vi begge to mindre og mindre lyst til sådan en traditionel fest. Og vi var i hvert fald enige om, at selv om vi har deltaget i andres fester i anledning af sølvbryllup, ville vi ikke på nogen måde føle os forpligtede til at gøre det samme.

Jeg må indrømme, at jeg altid har opfattet rejser til Hawaii som noget vanvittigt dyrt, der er forbeholdt de mere velbeslåede, så lige i øjeblikket opfattede jeg min kones bemærkning udelukkende som den spøg, hun selvfølgelig også havde ment den som.

Omvendt kan man jo blive overrasket en gang imellem, så jeg besluttede mig for uden min kones vidende at gå på nettet og søge på Hawaii rejser for at orientere mig lidt om, hvad det ville koste at “tage hende på ordet”. Jeg fandt en webside, nicksamerika.dk, hvor man havde et tilbud på en ferie på Hawaii for under 12.000 kr. pr. person. Det klarer vi sagtens for opsparingen, så nu skal vi til Hawaii.

Post Author: Brumbassen