Site Loader

Før i tiden var det lidt pinligt og helst ikke noget man ville tale alt for højt om. I dag er det ganske normalt og bredt accepteret at finde sin kæreste på nettet. Rigtig mange par har fundet hinanden via netdating, de står gerne ved det og hvorfor skulle de ikke også det.

Når netdating hitter i disse år, så skyldes det flere årsager.

Den typiske dansker har fået meget mere at se til og må derfor tænke praktisk, være målrettet og ikke spilde sin tid, derfor er netdating helt perfekt.

Netdating ophæver også geografiske grænser og gør landet mindre, men gør mulighederne for at finde den perfekte kæreste meget større.

Dette var tilfældet med Stinna og Casper, der sad hver for sig i hver sin landsdel lige til de traf hinanden…

Mange par har fundet hinanden via netdating – Her er et af dem

Stinna og Casper havde begge næsten opgivet håbet om at møde en sød kæreste og havde hver i sær indstillet sig på at bliver pebermø og evig ungkarl. De levede et godt liv alene, havde begge udfordrende jobs, lækre boliger, masser af venner og fritidsinteresser.

Et program i tv om netdating gav både Stinna og Casper blod på tanden og skæbnen ville at de skulle møde hinanden på denne måde, til deres egen og vennernes store overraskelse. Havde det ikke været for dating via nettet var de to aldrig kommet i kontakt, for de boede dengang i hver sin ende af landet. Ingen af dem var heller ikke specielt vilde med nattelivet og traf derfor sjældent potentielle kærester.

Det første møde var lidt akavet, mest på grund af generthed. De traf hinanden i Stinnas hjemby, hvor Casper alligevel skulle til et møde. Der var dog god kemi og begge parter blev enige om, at give det et skud til og det viste sig at være en god idé.

I dag bor Stinna og Casper sammen i et hus, de har købt i fællesskab og har efterhånden været kærester i fire år. Alle brikker er faldet på plads og de nyder at være sammen. Efter mange år som singler har der skulle files lidt kanter og indgås lidt kompromisser, med de føler begge at det både har styrket og udviklet dem enormt, at komme i et fast parforhold med alt hvad det indebærer.

Mange par har fundet hinanden via netdating – det kan du også!

Der er ofte fokus på yngre mennesker der netdater, men netdating kender ingen aldersgrænser og de ældre generationer er også begyndt at de mange fordele ved online dating. Med andre ord, alder er bestemt ingen hindring for at komme i gang. Seniordating er stadig nyt, men i stor fremgang.

Der er i det hele taget ikke den niche for dating på nettet, der ikke findes. Her er en herlig mangfoldighed og helt sikkert også en specifik portal til alle, der ved hvad de selv vil kunne give og hvad de helst vil have igen.

 

Post Author: Lotte