Site Loader
Billeje

Den gang jeg første gang var på nettet, der var mit problem, at det var svært at finde noget. Der var ikke rigtig noget katalog man kunne slå på i, for at se hvor man skulle finde forskellige oplysninger. Der kom derefter nogle kataloger, hvor man kunne finde nogle forskellige hjemmesider. Derefter så kom Google, og den gang jeg første godt brugte siden, der var der bare en kæmpe forskel. Nu var det ikke noget problem at finde noget mere.

Der gik så nogle år, og nu synes jeg problemet er lige det modsatte af, hvordan det var i starten. Nu synes jeg at jeg får alt for mange informationer, og nu er det største arbejde jo, at sorterer i de forskellige informationer man får. Når jeg tænker på unge der søger på nettet i forbindelse med deres skole, så er den vigtigste lærer man kan undervise dem i, hvordan man sorterer i alt den information man får.

Hvis man fx. kigger efter billeje, så er der rigtig mange forskellige selskaber der tilbyder det, og hvis jeg så gerne vil have den bedste pris, så skal jeg kig og kigge på alle de forskellige hjemmesider. Det er noget af et arbejder, det godt kan tage lang tid. Det er ikke noget problem hvis det er lokalt jeg skal finde billeje, for der kender jeg de forskellige selskaber der er i byen. Det er meget værre, hvis jeg skal til at bestille billeje til en ferie. Her kender jeg kun de store selskaber, men alle de lokale selskaber, dem har jeg utrolig svært ved at finde, når jeg ikke ved hvad de hedder. Derfor kommer jeg i mange tilfælde til at betale alt for meget. Jeg bryder mig ikke om, at jeg skal betale mere, for de penge jeg betaler ekstra, dem ville jeg da meget hellere bruge på fornøjelse på min ferie.

Jeg har nu fundet siden http://www.blog.find1lejebil.dk/, og her får jeg på et øjeblik en oversigt over priserne hos de selskaber der tilbyde billeje i den by jeg skal bruge billeje. Ikke nok med, at den søgemaskine tager de store selskaber med, for den tager også alle de små lokale selskaber med, altså alle dem jeg ikke på forhånd kender navnet på. Det eneste du skal oplyse når du vil finde priser er, blot vor du skal bruge en bil, og hvor længe du skal bruge den, så finder du på et øjeblik priserne hos alle de forskellige selskaber. Det tager derfor kun et øjeblik, og det bedste er, at du er sikker på at få den bedste pris.

Sagt helt kort, så er denne sige en søgemaskine for billeje. Google er et katalog for hele internettet, og denne side er det samme for billeje. Den har dog en ekstra funktion, nemlig at den tager priserne med, så du slipper for at skulle besøge alle siderne manuel. Det kan ikke gøres bedre, og det er nu slut med at betale for meget, så nu har du fleste mulig penge til din ferie.

Post Author: Brumbassen