Site Loader

Min søster er flyttet til Milano og har bosat sig der, fordi hun sidste år mødte en italiensk mand, som hun nu planlægger at gifte sig med. Hun har fået fast arbejde i en specialforretning med tøj til børn, og selv om det endnu er lidt besværligt for hende at klare sig på italiensk, holder hun meget af jobbet.

I sidste måned var min mand og jeg samt vores søn, Michael, på otte år på ferie hos min søster og hendes kæreste. Han har et ret stort hus i et af de bedste kvarterer i Milano, så der var god plads til at have os boende.

Vi var kørt til Milano i vores bil, så vi om dagen på hverdagene kunne køre rundt og nyde det italienske landskab, mens min søster og hendes kæreste var på arbejde.

Men en morgen foreslog min søster, at vi skulle køre ind til centrum af Milano, hvor hun arbejder. Sagen var, at de var ved at skifte kollektioner i noget deres udvalg af børnetøj, og de havde derfor et pænt lager af lækkert tøj, som de nu kunne sælge til meget fordelagtige priser. Og som ansat i forretningen fik hun endda yderligere rabat, så hun mente, at vi kunne finde en del tøj til Michael til langt lavere priser, end vi skulle betale hjemme i Danmark.

Det blev et godt besøg i den børnetøjsforretning, for jeg var nærmest chokeret over, hvor billigt deres mærketøj var. Så vi købte stort ind, mest af børnetøj fra Hugo Boss.

Post Author: Brumbassen