Site Loader
nytaar

nytaarHer lige efter år, der er det typisk at det går op for folk, hvor meget for meget de har spist. Det er typisk her i jule dagene kommer til at gå på vægten, og der er rigtig mange der desværre kan vente sig et stort chok. Det kan være en meget ubehagelig oplevelse, og man kan næsten få sådan en panik  fornemmelse i kroppen, og en virkelig smag i munden. Der er mange der måske ikke helt lige forstår, hvordan det kunne gå så galt. Det er dog typisk kun den første tanke, for når folk kommer til at tænke over, hvad de egentlig har spist, så er der jo klart nok. Man har måske været til 4-5 julefrokoster, hvor den ikke har fået for lidt, både når vi snakker mad, og når vi snakker drikkevare. Jeg er ked af at sige det, men den slags tager man altså på af. Når man så lægge juleaften og måske en familie frokost oveni, så er det meget svært, at undgå at tage på.

Hvad skal du nu gøre ?

Inden der går helt panik i dig, så skal du finde ud af, hvor slemt det står til. Det kan jo godt være at du har taget på, men har du taget så meget på, at du er gået hen og blevet kraftig overvægtig. Hvis det er tilfælde, så haster det med at få gjort noget ved det, for så er det at det begynder at blive farligt. Det an udvikle sig til type 2 sukkersyge. For at få en status på, hvordan din vægt er i forhold til hvad den burde være, så prøv at besøge hjemmesiden http://hurtigt-vægttab.dk/bmi-beregner.html. Der kan du læse hvordan man udregner BMI, og på den måde få at vide, hvordan din vægt passer til din højde. Det er en god start til at f¨en status til en start.

Hvis du ender jo i gruppen der hedder overvægtig eller svær overvægtig, så skal du til at tænke dig om. Jeg skulle måske lave den sætning om til, at du skal tænke hurtigt, for i stedet for bare at tænke, så skal du handle. Du skal finde ud af, hvordan du har det bedste med at tabe dig. Du du igang med den halt skrappe kur, hvor du ikke spiser særlig meget. Denne form for kur har det med, at den virker godt men i ret kort tid. Det er svært at blive på en kur som denne, for i bund og grund så er den jo ikke særlig sjov. Gør derfor noget andet. Læg hele din livsstil om. Nu kan det lyde som lidt af en kliche, men det er ikke mening. Jeg ved godt at udtrykket er ved at være godt slidt.Det som jeg snakker om er, at du skal til at spise sundere, men du skal ikke sulte dig selv. Du skal også dyrke mere motion, for på den måde så kan du faktisk få et varigt vægttab. Du kan læse meget mere her: http://hurtigt-vægttab.dk/. Der er en forklaring på hvordan man gør.

Post Author: Brumbassen