Site Loader
Henry maler græs

I nat blev jeg vækket af min ekskæreste. Vi slog op for en måned siden. Vi havde set det komme i løbet af efteråret. Så det var ikke en helt pludselig beslutning for nogen af os. Det var selvfølgelig ikke nemt. Men jeg tror faktisk, at vi begge to godt vidste, at det er det bedste for os. Så det kom som en stor overraskelse for mig, at han lige pludseligt bankede på døren. Og jeg må sige, at jeg ikke var glad for situationen. Jeg har jo fundet en herlig fyr, som var på besøg den nat! Ikke desto mindre, så åbnede jeg døren for min ekskæreste. Han var i virkeligt godt humør, hvis man kan sige det på den måde. Han grinte og fortalte mig, at han bare skulle overnatte på sofaen. Han havde været til julefrokost, og de havde haft en sjov dag sammen. Ham og hans kollegaer. Men han havde opdaget, da han stod hjemme foran sin hoveddør, at han havde glemt sine nøgler inde på kontoret.

Kender en god låsesmed

Jeg blev godt nok sur. Han står der i døren med et flabet grin på læben og regner med, at det er en selvfølge, at jeg bare lader ham sove på min sofa! Klokken 1:30 om natten. Ikke tale om. Jeg blev faktisk rasende. Jeg spurgte ham, om han ikke bare kunne tage en taxa, hvis jeg ringede efter en til ham, og køre hjem til sig selv. Jeg lovede ham, at jeg ville ringe til en låsesmed på Frederiksberg – https://www.dencyklendelaasesmed.dk/omrader/lasesmed-frederiksberg/, som jeg kender. Han kan lukke ham ind til sig selv. Jeg sagde også til ham, at jeg ikke har lyst til at have flere overnattende gæster.

Forbavselsen var stor

Min eks blev lidt forbavset over min afvisning. Han havde ikke regnet med, at jeg ville være så afvisende, som jeg var. Det måtte han altså bare finde sig i. Så jeg smækkede døren. Lukkede den i hovedet på ham. Gik ind og ringede til låsesmeden, som lovede, at han kunne være på adressen i løbet af en time. Ringede efter en taxa og fik bakset min ekskæreste ind i den. Gav chaufføren adressen og bad ham om at holde øje med, at han kom helt hen til hoveddøren. Taxachaufføren var ret sød og forsikrede mig om, at han nok skulle tage vare på min ekskæreste. Jeg gik tilbage til mit soveværelse, puttede mig ind til min nye ven. Faldt i søvn.

En undskyldning

Næste dag ringede min ekskæreste til mig. Han forsøgte på sin kluntede måde at undskylde sin opførsel i nat. Takkede mig for at have fundet en låsesmed, så han kunne komme ind i sin lejlighed. Han fortalte mig også, at han har været inde på kontoret for at hente sine nøgler. De lå der, hvor han plejer at lægge dem: Ved siden af akvariet. Sandt at sige blev jeg glad for, at han ringede og fortalte, at han har det godt, og er kommet hjem. Men jeg vil gerne undvære lignende episoder. Så jeg sendte ham telefonnummeret til låsesmeden på Frederiksberg.

Post Author: Brumbassen