Site Loader

Det var mens min kone og jeg gik rundt i supermarkedet for at købe ind til den årlige familiefest i vores sommerhus, at jeg kom i tanker om, at jeg var nødt til at købe nogle nye kabler til det gamle musikanlæg, vi havde købt brugt til at have i sommerhuset.

Så mens min kone koncentrerede sig om indkøb af kyllinger og diverse tilbehør, gik jeg lidt distræt bag ved hende og funderede over, hvor jeg kunne købe de nødvendige kabler, så vores musikinstrumenter kunne blive forbundet til forstærkeren og den tilhørende højtaler.

Vi er en musikglad familie, og både vores søn og datter spiller meget selv, og det samme gør vores svigersøn, som faktisk er med i et halvprofessionelt band, hvor han spiller basguitar. Derfor er vores årlige sommerfest i sommerhuset altid fyldt med musik, og det ender som regel med, at naboerne kigger indenfor og får et glas med senere på aftenen.

Så får den ikke for lidt med dans på terrassen, og det er vældig hyggeligt. Alle vores naboer i sommerhusområdet er rare mennesker, og de protesterer ikke over larmen fra vores keyboard eller de øvrige musikinstrumenter. Faktisk er det med årene blevet sådan, at de tidligt på sommeren lidt forsigtigt spørger, hvornår vi holder vores sommerfest i år, for så vil de sætte kryds i kalenderen.

Da vi var færdige i supermarkedet, fandt vi hurtigt en musikforretning, hvor jeg fik indkøbt de audio kabler, jeg manglede til musikanlægget. Vi kørte hjem til sommerhuset og begyndte at forberede festen.

Post Author: Brumbassen