Site Loader

Så var det til tid, at vores nummer to guldklump skulle starte i dagpleje i dag. Hold op hvor har jeg haft ondt i maven. Nu har hun været hjemme hos mig i elleve måneder, så lige pludselig og skulle aflevere hende, det var hårdt. Men det kunne jeg godt pakke langt væk, for det var da helt uden grund. Hun var bare total klar til at komme i gang med at lege med alle de andre børn. Vores nye dagpleje mor er altså også bare super sød. Og så går hun meget op i børnenes sundhed, velværd og økologi. Det passer mig rigtig godt, da de også er tre værdier jeg vægter meget højt.

Forberedelserne gjort ved Økoshoppen

Jeg havde selvfølgelig forberedt mig inden hun skulle starte. Jeg havde en uge i forvejen været inde på min ynglings webshop økoshoppen.dk. Her havde jeg købt økologiske bleer, økologisk sut i naturgummi og til sidst nogle nye baby futter i læder, som hun skal bruge som hjemmesko. Dertil kunne man købe en indsats i lammeskind. Det er bare rigtig smart til vinter, så får de ikke kolde fødder. Jeg tror jeg skal købe sådan en indsats i lammeskind næste gang jeg handler hos Økoshoppen.dk.

Bekymringer uden grund

Da jeg kom over til dagplejen, Mette hedder hun, så havde hun lige økologiske boller i ovnen, som børnene skulle have til formiddagsmad. Der duftede af nybagte boller i hele huset. Jeg blev da noget misundelig, da jeg bare skulle hjem til en tør rugbrødsmad. Det var første dag hun havde åben efter hun har haft tre ugers ferie. Der var to andre børn som blev afleveret samtidig og man kunne bare se, at de virkelig havde savnet Mette. De sprang om halsen på hende og gav hende den største krammer. Det var virkelig dejligt og se, at de andre børn også er rigtig glade for hende. Det må da betyde hun er god så.

Hun handler hårfarve og hudpleje og  jeg handler babyudstyr på økoshoppen

Det sjove af det hele var ligesom, at da jeg viste de ting vi havde med til vores datter, udbrød hun med det samme, ”handler du hos Økoshoppen”? Det kunne hun se på de nye hjemmesko jeg havde købt. De er lilla med en gul stjerne på, så fede. Det var så åbenbart også hendes ynglings  økologisk webbutik. Hun købte dog mest til sig selv derinde, da hendes egne børn er ved at være store. Hun havde lige købt en økologisk rød hårfarve, som hun skulle prøve når hun har fri. Hun havde købt mange hårfarver og var yderst tilfreds. Det var dog første gang hun skulle prøve rød hårfarve, så jeg er meget spændt på at se resultatet i morgen. Hun anbefalede også noget hudpleje derfra, som jeg tror jeg måske også skal prøve. Jeg har det altid bedst med at prøve ny hudpleje, hvis der er nogle andre, som jeg kender, der har anbefalet det først. Ellers er det jo en kæmpe jungle og bevæge sig rundt i.

Der er bare så stille herhjemme, når man er helt alene. Nu er tiden heldigvis snart ved at være gået, så jeg kan komme over og hente guldklumpen igen. Jeg glæder mig så meget til at høre, hvordan det hele er gået.

 

Post Author: Brumbassen