Site Loader

I dag har været lidt ud over det sædvanlige. den startede egentligt ud som den plejer med at ungerne stod op omkring klokken 06:00 og jeg – helt søvdrukken vaklede ned og startede kaffemaskinen. Jeg er af den type som ikke kan vågne uden at have en spand kaffe først. Eller det vil sige – det VAR jeg.

Mange ting har ændret sig det sidste halve år. Jeg er gået fra at være lønslave og arbejde som pædagog i 8 år til at være selvstændig forfatter til børnebøger på nettet. Det er svært at sælge børnebøger –  eller bøger generelt i Danmark, da der er en masse regler og en masse afgifter, der gør at når bøgerne rammer butikkerne så er de mange gange dyrere. Jeg boede for længe siden i Leeds i England og derovre fik jeg nogle gode forbindelser til andre pædagoger og det er dem der har hjulpet mig igang.

En ganske almindelige dag starter for mig ud som tidligere beskrevet, det jeg ikke nåede at fortælle var at jeg ikke er bevidstløs længere om morgenen, men hopper næsten ud af sengen (ok, måske lidt af en overdrivelse) – og hele æren skal min nye livsstil have. Før troede jeg at jeg havde mit lykkejob og at jeg ikke kunne blive mere lykkelig. Jeg tog fejl – meget fejl. Jeg kan nu se at jeg dengang lod mig bare flyde med strømmen af hverdagens trummerum og egentligt kun levede i weekenden. Jeg læste en masse omkring proteinslankekure og de andre fordele der var behæftet med sådan en, frem for en traditionel slankekur hvor man bunder pulver til hvert måltid. Efter jeg begyndte på slow carb diæten har jeg haft et hurtigt vægttab, jeg er gået fra at være overvægtig til at være normalvægtig indenfor ganske kort tid.

Forvandlingen havde også andre positive effekter, nemlig at jeg behøvede mindre søvn (derfor er jeg ikke søvndrukken om morgenen længere) og har meget mere energi. Jeg fik nu ligepludselig en sprudlende energi og lyst til at skrive min første børnebog. Jeg var egentlig halvt færdig med en dansk version da jeg talte med min veninde Sam i Leeds omkring at skrive en engelsk version. Der var mange flere at sælge til og det ville være meget nemmere da hun havde nogle kontakter. Jeg smed hvad jeg havde i hænderne og lavede på en enkelt nat første udkast til “Pigen og missen” som på engelsk blev oversat til “The girl and the cat”. Successen var “enorm” – jeg havde forventet at sælge måske 10 stykker, således jeg lige havde de største omkostninger hjemme, men efter 2 måneder havde jeg solgt 750 bøger.  Det gav mig endnu mere energi end slankekuren havde gjort ved min overvægt.

Jeg sagde kort tid efter mit job op fordi jeg kunne mærke at det var det her jeg ville. Når jeg kigger tilbage forestiller jeg mig at alt det dårlige fulgte med mine dårlige madvaner og inde i mit hoved har jeg et billede af et par pizzaer der holder mig nede. Det er naturligvis mit eget selvværd der er ansvarlig for det hele, og mit vægttab var blot katalysatoren der gav det et spark – og så var timingen rigtig.

 

Post Author: Brumbassen