Site Loader
e cigaret med nikotin

e cigaret med nikotinJeg har gennem mange år haft en drøm om, at min kone skulle stoppe med at ryge. Det er ikke noget jeg haft sagt til hende, for det er noget jeg har været klar over, lige siden vi mødte hinanden. Hun var ryger allerede den gang, men det betød ikke så meget ,fro det var hende jeg ville være sammen med, så en detalje som det, var ikke noget er skulle ødelægge glæden mellem os.Der er gået mange år siden dengang, og hver gang vi i tv har set en reklame om et rygestop produkt, så har jeg nok inde i mig selv håbet på, at det var noget hun kunne have lyst til at prøve på et tidspunkt. Jeg har aldrig nogensinde sagt noget til hende, for ville ikke være fair, når hun nu var ryger, dengang vi lærte hinanden at kende.

På et tidspunkt var vi ude ved nogle rigtig gode venner. Konen i det par, var også ryge, så derfor gik der heller ikke langt tid, inden min kone spurgte den anden kone, om hun ville med ud for at ryge. Jeg tror svaret  kan meget bag på min kone, for første gang så sagde Lisbeth som hun hed nej. Min kone skulle derfor lige høre hvad der var sket. Det viste sig, at hun var begyndt at bruge en e cigaret med nikotin, og derfor så røg hun ikke almindelige cigaretter.

Dagen efter til morgenmad, der tog min kone selv det op, og hun var meget overrasket over, at Lisbeth var stoppet. Jeg gav hende ret, for det havde jeg heller ikke regnet med. Jeg roste dog det hun havde gjort, for det er da flot når folk ren faktisk kan gennemfører et rygestop, også selvom hun bruger e-cigaretter med nikotin. Det gør jo bare det hele lidt lettere, men det er jo kun godt, hvis man kan få noget hjælp til at stoppe.

Der gik et par dage, og så fortalte min kone mig, at nu ville hun også prøve at stoppe med at ryge, og hun på samme måde som Lisbeth ville bruge e cigaret med nikotin.Jeg fortalte hende, at det var noget af en beslutning hun havde taget, men at jeg naturligvis ville støtte hende i hendes valg, lige som jeg altid har gjort, i de valg hun har taget. Der gik kun en uge, så havde min kone fået købt den e cigaret med nikotin, og så gik hende rygestop i gang. Hun har aldrig siden lugtet af tobak, og det er virkelige blevet en fornøjelse at kysse hende nu. Jeg har også fortalt hende, hvor dejligt det er. Hun kan godt se nu, at det ikke kan have været særlig lækkert, når hun har været ude for at ryge, at hun så ville kysse med mig. Vi har bare fået det rigtig meget bedre sammen, og det er noget vi kan takke Lisbeth for, for ellers havde min kone nok også forsat med at ryge. Vi er bare så lykkelige.

 

Post Author: Brumbassen