Site Loader

Jeg har været oppe og skændes med mine forældre. Og jeg har besluttet mig for, at jeg flytter hjemmefra. Det bliver hårdt. Sådan økonomisk. Men det bliver en lettelse at komme væk fra alle de restriktioner, de giver mig. Jeg er 22 år gammel og er ved at færdiggøre min bachelor. Det er på tide, at jeg kommer væk herfra. Jeg ved ikke helt endnu, hvor jeg vil flytte hen. Bare det bliver til et andet sted her i Aalborg. Jeg kan jo ikke flytte langt væk, førend jeg er færdig med min uddannelse.

Måske et værelse

Min første tanke er at leje et værelse et eller andet sted. Ideelt ville det dog være, hvis jeg kunne finde en lille, bitte lejlighed. Men det er nok meget svært. Men muligheden for at dele en lejlighed med en anden er måske slet ikke så dårlig. Jeg tror, at det skal være den vej, jeg skal lede, i første omgang. Aalborg er jo en stor universitetsby, så jeg går da ud fra, at der er en del studerende, der gerne vil dele en lejlighed. Huslejen bliver også mindre. Jeg skal bare lige finde et lille flyttefirma, som kan hjælpe mig med at få mine få ejendele flyttet: Skrivebord, reol, pc, og seng. Nåh, ja, og så en lampe, noget sengetøj, mine bøger og en masse småting.

Brug for flyttehjælp

Det er faktisk ikke så mange ting. Måske skulle jeg henvende mig til en af mine kammerater, der har bil. Måske. Jeg har faktisk en kammerat, som sikkert kunne hjælpe mig. Jeg har det bare sådan, at jeg ikke vil føle, at jeg kommer til at stå i gæld til ham. Du ved, hvordan det er: Man får hjælpen, men man får også at vide, at man fik hjælp – i mange år bagefter. Det gider jeg ikke. Så hellere bruge et flyttefirma. Der ved man, hvad man får, og hvad man skal betale for det. Jeg har faktisk googlet det allerede. Jeg så, at der er et professionelt flyttefirma her i Aalborg, som har et særligt tilbud til studerende. Jeg skal have ringet til dem i morgen. De har lukket i dag.

Nok brug for opbevaringsrum

Og så skal jeg jo lige finde et sted at bo først. Jeg gad egentlig godt vide, om det er nemmere i dag at finde en bolig. Jeg har jo ikke brug for så meget plads. Måske findes der et hotel her i Aalborg, som gør det, som jeg læste, at et hotel i København gør: Da turismen er gået helt i stå, fandt de på at leje deres værelser ud til studerende – til priser, der er til at betale for os. Det er da en god idé.

Hvis der findes sådan et hotel, så vil det helt klart være en god løsning for mig, indtil jeg kan finde en mere permanent bolig. Det vil så bare kræve, at flyttefirmaet kan hjælpe mig med at finde et sted, hvor jeg kan sende mine ting til opbevaring i 9000 Aalborg, indtil jeg finder stedet. Jeg skal bare ud af huset her – nu.

Post Author: Brumbassen