Site Loader
Botox og sved

Indtil for nylig havde jeg ingen anelse om, at der var en sammenhæng mellem sved og botox. Det var først, da min veninde fortalte mig om den svedbehandling, hun havde fået på en klinik, at det gik op for mig, at man også kunne bruge botox som middel mod overdreven sved.

Sveder meget

Min veninde fortalte, at hun i nogle havde lidt meget af både armsved og fodsved, og hendes svedproblemer blev blot værre og værre med årene. Hun fortalte åbenhjertigt, at hendes sved problemer også var begyndt at have en uheldig indflydelse på hendes og hendes mands sexliv. Hun udviklede simpelt hen så store mængder kropsved, når de havde sex, at det lagde en dæmper på lysten.

I dagligdagen var det også en stor gene for hende, at hun havde meget håndsved, så hendes håndtryk til andre mennesker altid var fugtige. Hun var også begyndt at udvikle meget ansigtssved, som også generede hende.

Hvad siger lægen

På et tidspunkt havde hun henvendt sig til sin læge med sine svedproblemer. Hun troede ganske vist ikke, at der kunne gøres noget ved det, men heldigvis blev hun klogere, for lægen havde fortalt hende, at det var muligt at få en svedbehandling mod hyperhidrosis, som overdreven udvikling af kropsved hedder i fagsproget.

Hun bestilte tid på en klinik, og først fik hun en armsved behandling, der allerede fra starten viste sig at være meget effektiv. Det var helt slut med sved under armene, og efterfølgende fik hun flere behandlinger, så alle hendes svedproblemer nu er en saga blot.

Post Author: Brumbassen