Site Loader
parfume

parfumeHeldigvis så blev mine kæreste slet ikke skuffet over min gave til jule. Hvis jeg skal være ærlig, så var jeg meget nervøs for, at det skulle have været tilfældet. Det er første gang at hun skulle have en gave for mig. Jeg gik efter det sikre, nemlig en parfume, men jeg havde lidt frygtet, at hun været bliver skuffet over gaven, netop fordi den ikke var særlig opfindsom.

Nu er det ikke sikkert at du kan huske den første gave du har givet din kæreste eller kone er det måske i dag. Hvis det er tilfældet, så har du været heldig, for så har du nok været sammen med hende i en længere periode. Hvis i ikke har været sammen i så mange år, så kan du helt sikkert huske det, for den første gave, den er altid utrolig svær at finde på, og ikke mindst at få den købt. Tanken om den nu også er god nok, den bliver ved med at vende tilbage, når man ellers har bestemt sig for, hvad man vil give. Når man har fået købt gaven, så kan man gå rundt spændt indtil juleaften kommer. Eftersom det er den første gave man giver, så er det jo også langt fra sikkert, at man skal holde selve juleaften sammen.  Hvis man ikke skal det, så skal man gå rundt endnu længere for at høre om den gave man fandt frem til, nu også faldt i så god jord, som man måske havde håbet på. Når du sidder og læser dette, så er det nok lige før, at du kan huske den fornemmelse man havde i kroppen, når man sad hjemme ved sin egen familie, og tanken om den gave man havde afleveret til den nye kæreste, bare blev ved med at vende tilbage til en, i løbet af aftenen. Jeg kan også huske, at tanken om hvad der er i de gaver til en selv, som man havde fået af hende om morgen, det var også noget der var i tankerne. Dette var jo også den første gave fra hende, og derfor var det da også noget jeg var spændt på.

Der er mange veje man kan begive sig hen af, når man skal købe den første gave, til den kæreste som man godt man mærke er den rigtige. Problemet er jo bare, at man også gerne vil have, at gaven afspejler sig i den, og det kan være svært. Man har jo altid valget, at købe nogle af de gode gamle klassiske gaver, som mænd i generationer har mærket virker, eller man kan  bevæge sig ned af den vej, der hedder at finde noget andet Det er af et valg man skal gøre sig. Som du måske kan læse, har jeg nok mest været til at købe en lækker parfume. Jeg har været ude i det andet på et tidspunkt. Det er var helt utrolig svært at vide hvad man skal købe, og jeg har altid haft den holdning, at det skal være noget personligt som jeg giver i gave. Jeg har derfor ikke lyst til at gå ud og købe et håndklæde etc – Det er ikke noget jeg har lyst til at give, som den første gave til en kæreste.  Hvad vælger du at gøre ?

 

 

Post Author: Brumbassen