Site Loader

Engang var det vildeste man kunne få en Hoover – og det var så et skrummel af en støvsuger. Stor, larmende og uden særlig megen sugeevne. Siden er der jo godt nok sket en del, og i dag er støvsugere jo noget med cykloner og højtreknologi nærmest. Ham der Dyson har jo virkelig vendt op og ned på det hele og fået en simpel Nilfisk til at minde om en hestevogn i et Le Mans løb.

Selv hjemme hos mine bedsteforældre har de i dag en robotstøvsuger som det mest naturlige i verden for dem. En robot kan defineres som en programmérbar maskine med manipulatorer og sensorer. Manipulatorer er mekaniske instrumenter, der kan påvirke verden omkring robotten, mens sensorer sanser omverdenen. Et eksempel på en manipulator kunne være en gribearm. De er også på nettet, og de ordner deres bankforretninger og jeg tror endda, at min gamle bedstefar kigger lidt på piger også 😉

Selv i mit eget køkken – der ellers er holdt i nogenlunde retrostil – er den nye teknologi rykket ind i form af laserslebne kvalitetsknive – sådan nogle japanske kokkeknive faktisk. Jo tak – det er altså lidt vildt. Det ligesom det bringer sved frem bare at tænke på det ikke?

Post Author: Brumbassen